fcb.portal.reset.password

Ángel David Rodríguez / FOTO: José Antonio Miguélez - www.rfea.es

Ángel David Rodríguez ha registrat un temps de 10.34 segons en la primera ronda dels 100 metres llisos masculins dels Jocs Olímpics de Londres 2012. Amb aquesta marca, l’actual plusmarquista espanyol no s’ha pogut classificar per a les semifinals de la prova, que es disputaran aquest dissabte a les 20.45 hores. L’atleta blaugrana ha corregut pel carril 5 de la primera sèrie i ha arribat en cinquena posició. L’explusmarquista mundial Tyson Gay, que ha corregut en la mateixa sèrie que el madrileny, ha estat el vencedor de la carrera amb una marca de 10.08 segons.

Tan sols els tres primers de cada sèrie i els tres millors temps dels atletes restants es classificaven per a semifinals i, per aquest motiu, Ángel David Rodríguez ha quedat eliminat de la prova. “Estava una mica descontrolat i no he corregut com volia. Bé pel 10.34 ja que el vent anava en contra, però malament perquè són set sèries i no tinc opció de classificar-me. Tot i així, marxo content”, ha expressat el blaugrana en declaracions posteriors. La millor marca de la primera ronda l’ha obtingut l’atleta Ryan Bailey amb 9.88 segons.

Dels 100 metres als relleus

Aquesta, però, no és la única actuació d’Àngel David Rodríguez als Jocs Olímpics de Londres 2012. L’atleta tindrà una nova oportunitat a la prova de 4x100 metres amb un altre blaugrana, Jackson Quiñonez. La primera ronda dels relleus de 100 metres es disputarà el 10 d’agost a les 20.45 hores.

Aquest és el segon cop que el madrileny disputa uns Jocs Olímpics. I és que Ángel Rodríguez ja va participar a les Olimpíades de Pequín 2008, on va registrar un temps de 10.35. Tot i això, la seva millor marca va ser de 10.14 l’any 2008, que es va convertir en el rècord espanyol dels 100 metres llisos masculins.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();