fcb.portal.reset.password

Ángel David Rodríguez, un dels atletes blaugrana que participarà a Pamplona / FOTO: José Antonio Miguélez - www.rfea.es

Després dels JJOO, arriba una de les altres cites marcades en el calendari de proves de l’atletisme. El 92è campionat estatal d’atletisme a l’aire lliure i el Campionat d’Espanya de relleus per clubs tenen la seva cita, aquest cap de setmana, a la capital de Navarra.

Equip de luxe

El FC Barcelona presentarà un equip de 40 atletes, entre homes i dones, i participaran els més destacats de l’equip blaugrana. Destaca la triple participació de l’olímpic blaugrana, Ángel David Rodríguez, en els 100 m, 200 m i en el relleu 4x100.

Dos altres olímpics blaugranes també estaran presents a Pamplona. Jackson Quiñónez, en els 110 metres tanques, i Abdelaziz Merzougui, en els 3.000 metres obstacles, competiran pel títol estatal de les seves proves.

Altres noms destacats de l’expedició masculina blaugrana a Pamplona són el fondista Rubén Palomeque, el perxista Dídac Salas, i Vélez i Bermejo, en salt d’alçada.

L’equip femení

El FC Barcelona prendrà part en les proves de dones, amb 15 participants. Les atletes que més opcions tenen d'assolir medalles són les velocistes Plàcida Martínez i Andrea Díez, i les fondistes Sònia Bejarano i Teresa Urbina.

En els concursos destaca la presència de blaugranes amb opció, també, a podi, com són Clàudia García, en salt d’alçada, Sabina Asenjo, en llançament de disc, i Laura Redondo, en el de martell.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();