fcb.portal.reset.password

Pol Guillén creuant la línia de meta / FOTO: Ricard Cugat / El Periódico

Pol Guillén, atleta del FC Barcelona, ha quedat classificat en la tercera posició de la 34a edició de la Cursa El Corte Inglés de Barcelona que s’ha celebrat aquest diumenge. El badaloní, que partia amb tres victòries en la prova, ha fet un registre de 33:56 que li ha valgut la tercera posició del podi, superant per només un segon el marroquí Otmane Btaimi.

Una prova ràpida

Per davant seu han quedat Abderrahím El Jaafari, que ha sorprès tothom amb un triomf en el que era el seu debut a la prova (32:43, nou rècord de la prova), ja que ha marxat ràpid per davant i a un bon ritme, així com Mohamed Benhbarka, que ha acabat segon amb un temps 33:09. La prova, que ha comptat amb la participació de 65.453 corredors, ha estat ràpida, tant en la categoria masculina com en la femenina.

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora ha estat la barcelonina Raquel Parrado, que s’ha imposat a la resta de corredores amb una marca de 39:46, lluny del rècord que té l’atleta del Barça Meritxell Calduch (38:58), que no hi ha pogut participar perquè estava lesionada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();