fcb.portal.reset.password

L'atleta Plàcida Martínez, el directiu Jordi Monès i el membre de la comissió esportiva Josep Maria Mir recollint els premis

El FC Barcelona ha estat protagonista a la celebració de la XXI Nit de l’Atletisme Català, celebrada dimarts. En aquest acte es repartien els premis als millors atletes i equips catalans de la temporada, i la secció d’atletisme del Barça va recollir algun d’aquests premis.

La representació del FC Barcelona va estar encapçalada pel directiu Jordi Monés, acompanyat del membre de la Comissió Esportiva Josep Maria Mir, així com els capitans de l’equip masculí i femení, Eloi Rovira i Plàcida Martínez, i dels entrenadors Ramon Barjuan i Domènech Mayoral.

Guardons de Club i individuals

En l’entrega de premis el Barça va ser-hi present tant en l’àmbit de club com en l’individual. Els assistents a l’acte van poder recollir el premi a millor equip masculí i el millor equip femení d’atletisme de Catalunya, tant en pista coberta com a l’aire lliure; millor equip promesa masculí en pista coberta; i millor equip Júnior Masculí en pista coberta i femení a l’aire lliure. A més d’aquests, diversos esportistes del Club van rebre un guardó individual. La capitana de l’equip femení, Plàcida Martínez, va rebre el premi al rècord de Catalunya en 200 metres llisos en pista coberta, mentre que Dídac Salas i Claudia García van rebre els guardons a millor atleta júnior masculí i millor atleta júnior femenina, respectivament.

A més, cal recordar que el FC Barcelona va quedar subcampió en el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20 a l’aire lliure masculí, i campió en la mateixa modalitat femenina; i campió en categoria masculina i femenina del Campionat de Catalunya de Clubs a l’aire lliure i pista coberta.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();