fcb.portal.reset.password

Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana, li fa entrega a Aíto d'una samarreta conmemorativa dels 50 anys lligat al bàsquet / ACB MEDIA

L'ACB ha rendit un homenatge a qui va ser entrenador i general manager del primer equip del FC Barcelona, Aíto García Reneses.

Nombroses personalitats han acompanyat l'entrenador en aquest acte, entre les quals una nodrida representació del Barça amb el directiu Joan Bladé al capdavant, l'exjugador i exentrenador Manolo Flores, l'actual general manager, Joan Creus, i el secretari tècnic, Rodrigo de la Fuente.

Aíto García Reneses ha rebut la insígnia d'or i brillants de mans del president de l'ACB.

Alemany, moment emotiu

Un dels moments més emocionants de l'acte ha arribat després de la projecció del missatge de Salvador Alemany, el directiu responsable de la seva etapa al bàsquet blaugrana. En aquest sentit, Aíto va recordar el seu pas pel FC Barcelona: "Vaig tenir una llarga trajectòria, i vaig tornar després a Badalona, on igualment vaig tenir una etapa meravellosa."

Al FC Barcelona va tenir el seu moment més brillant com a tècnic. Joan Bladé, directiu responsable de la secció, li ha fet entrega de la samarreta blaugrana en representació dels 16 anys que va passar al Club, 14 com a entrenador i 2 més com a general manager.


Homenaje a la larga trayectoria de Aíto García... por fcbarcelona
Tornar a dalt