Valencia Basket – Barça Lassa: Màxima exigència a la Fonteta

Valencia Basket – Barça Lassa: Màxima exigència a la Fonteta

Els de Pesic visiten una de les pistes més complicades de la Lliga Endesa amb el gran repte de seguir sense conèixer la derrota

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19:15h i en directe per Movistar Plus (Dial 53), la pista del Valencia Basket en la que serà la 5a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que arriben amb un balanç de 4-0 i després de superar el Bayern de Munic en partit d’Eurolliga, són conscients de la dificultat del partit per l’entitat del contrincant.

El rival

Amb un balanç de 2-2, compta amb un gran conjunt que combina experiència amb joventut. El seus màxims anotadors són els pivots Bojan Dubljevic (15,8) i Will Thomas (13,8), mentre que en el joc exterior Aaron Doornekamp, Matt Thomas, Joan Sastre són els màxims anotadors. Altres homes com Sam Van Rossom, Alberto Abalde, Mike Tobey i Louis Labeyrie o Guillem Vives poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Els homes de Svetislav Pesic busquen a València la cinquena victòria del curs per seguir en el lideratge de la Lliga Endesa. “És un partit molt difícil, però jo tinc molta confiança en l’equip, estem millorant, i estic segur que l’equip donarà el màxim”, ha explicat l’entrenador del Barça Lassa. El de la Fonteta serà el tercer partit de la setmana per als blaugranes, que esperen sumar el segon triomf en tres dies després d’haver superat el Bayern de Munic el passat dijous al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut