Setmana de doble repte a domicili per al Barça Lassa

Setmana de doble repte a domicili per al Barça Lassa

Els blaugranes visitaran el Zalgirio Arena de Kaunas el divendres 16 (19h) i també la pista del Movistar Estudiantes el diumenge 18 (17h)

El Barça Lassa disputa aquesta setmana una doble jornada a domicili. Els homes de Svetislav Pesic visitaran aquest divendres, a les 19 hores, el Zalgiris Kaunas en la que serà la 7a jornada de l’Eurolliga i, posteriorment, jugaran el diumenge 18 al WiZink Center de Madrid contra el Movistar Estudiantes (17h).

Aquest doble desplaçament serà diferent al que és habitual. I és que els blaugranes, un cop finalitzin el seu compromís a Lituània, aniran directament fins a Madrid la matinada del divendres al dissabte. Això permetrà a l’equip entrenar-se a Madrid el dissabte per poder preparar l’enfrontament contra un Estudiantes que ha superat el Barça Lassa en les tres últimes visites.

Calendari sense treva

Finalment, un cop acabada la setmana, els homes de Pesic tornaran a Barcelona perquè el dimarts 20, de nou, tocarà viatjar cap a Atenes per enfrontar-se al Panathinaikos que entrena Xavi Pascual. Serà la segona setmana del curs en què hi haurà tres partits ja que el divendres 23 l’Olimpia de Milà visitarà el Palau i el dia 25 el Reial Madrid serà el rival del Barça Lassa en una tarda en què es retirarà el dorsal 11 de Juan Carlos Navarro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut