Sergi Martínez: Un estiu per millorar i aprendre

Sergi Martínez: Un estiu per millorar i aprendre

L’aler del Barça B, que farà la pretemporada amb el primer equip, es troba a Winston-Salem (Carolina del Nord, els Estats Units) millorant diferents aspectes del seu joc

Una de les promeses del bàsquet base blaugrana, Sergi Martínez, es troba actualment a Winston-Salem (Carolina del Nord, els Estats Units), on s’estarà fins a finals del mes de juliol. L’objectiu de l’aler blaugrana i del Barça Lassa és que Martínez potenciï diferents aspectes del seu joc, entre els quals el tir exterior, el domini de la pilota, el joc de peus i diferents aspectes tècnics, per continuar creixent com a jugador.

Setmanes profitoses

“Estic treballant amb un entrenador personal -Tryston Lawrence-, vull aprofitar aquest estiu per millorar molts aspectes del meu joc i ser millor jugador. Els aspectes que treballem, després els posem en pràctica en partits amb oposició un parell de cops a la setmana”, explica Martínez al lloc web del Club.

I és que Martínez, de 18 anys, ha disputat ja 70 partits amb el Barça Lassa B a la LEB Or, la segona màxima categoria del bàsquet espanyol des que va debutar el 2015, amb tan sols 16 anys. En l’últim curs, el 2017/18, Martínez ha anotat 7,3 punts i ha agafat 5,2 rebots per partit.

A més, cal destacar que un cop el primer equip comenci la pretemporada Sergi Martínez també estarà sota les ordres de Svetislav Pesic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut