Kevin Pangos, direcció i anotació per al Barça Lassa

Kevin Pangos, direcció i anotació per al Barça Lassa

El base canadenc, de 25 anys i passaport eslovè, arriba a Barcelona després de dues exitoses temporades al Zalgiris Kaunas

El FC Barcelona Lassa i Kevin Joseph Pangos han arribat a un acord per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2020. El base canadenc, amb passaport eslovè, de 25 anys i 1,88, ha estat un dels millors directors de joc de l’Eurolliga amb el Zalgiris Kaunas aquest curs, amb el qual va disputar la Final Four de l’Eurolliga, i arriba a Barcelona després d’haver guanyat la Copa i la Lliga de Lituània.

Format a la Universitat de Gonzaga, on va jugar del 2011 al 2015, Pangos ja sap què és jugar a la Lliga Endesa. Durant la temporada 2015/16 va jugar al Las Palmas de Gran Canària en un curs en què va disputar 33 partits a l’ACB (10,8 punts i 4,5 assistències) i 19 a l’Eurocup (11,9 punts, 4,8 assistències), competició en la qual va arribar a les semifinals. Un cop finalitzat el curs a Gran Canària, Pangos va signar amb el Zalgiris per a dues temporades.

Gran creixement

En els seus dos anys amb el Zalgiris Kaunas, Pangos ha disputat dos grans cursos a l’Eurolliga. La temporada 2016/17, la seva primera disputant la màxima competició continental, Pangos va anotar 8,7 punts i va repartir 3,2 assistències en 21 minuts de mitjana. Cal destacar que el seu encert des del triple va ser del 45,7%, i va guanyar dos títols: Copa i Lliga de Lituània.

Però el millor Pangos s’ha vist aquesta temporada 2017/18, en què el Zalgiris Kaunas ha completat un curs espectacular. L’equip lituà, que ha arribat a la Final Four, ha tingut en Pangos un dels seus jugadors més destacats: 12,7 punts (47,5% en triples) i 5,9 assistències en 27 minuts de mitjana a pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut