Els partits del Barça Lassa a Rússia

Els partits del Barça Lassa a Rússia

Repassem les visites dels blaugranes a terres russes aprofitant la visita del Barça Lassa a la pista del Khimki

Divendres, el primer equip del Barça Lassa visitarà la pista del Khimki, a la sisena jornada de l’Eurolliga (18h, Movistar Deportes). Els blaugranes, que arriben a Rússia en llocs de playoffs, es trobaran un Khimki que, malgrat ocupar el dotzè lloc, ha perdut dos partits per només un punt. Però la història ens diu que visitar Rússia, sempre és complicat

El Barça davant equips russos

En competicions europees, al llarg de la història, el Barça de bàsquet s’ha enfrontat amb quatre equips russos: El Khimki, el CSKA, el Lokomotiv Kuban Krasnodar i l’Unics Kazan

L’equip visitarà la pista del Khimki per quarta vegada en la seva història. En les tres visites anteriors, dos triomfs pels locals i un triomf blaugrana, a la temporada 2017/18 per 65 a 79. En el cas del Lokomotiv, els blaugranes van visitar la seva pista en quatre ocasions, amb tres derrotes i un triomf. A la pista d’un altre equip rus, l’Unics de Kazan el ple blaugrana es total: tres visites i tres triomfs pel bàsquet blaugrana.

Amb qui més vegades ha jugat el Barça a Rússia ha estat amb el club emblema: el CSKA de Moscou. Fins a catorze vegades la samarreta blaugrana s’ha vist, en partit oficial, a la pista del CSKA. El balanç és d’onze triomfs locals i tres victòries blaugranes.

La primera visita blaugrana a la pista del CSKA va ser a la Recopa de la temporada 85/86, on els barcelonistes van caure per 88 a 84.

La dificultat de guanyar a Rússia

En el balanç davant equips russos, a la seva pista, dóna fe de la dificultat de guanyar. Dels 24 cops que el Barça de bàsquet ha jugat a Rússia, 16 triomf han caigut del costat locals i en sis ocasions s’ha tornat a Barcelona amb triomf.

Ara els homes de Pesic tenen el repte de millorar el balanç obtingut històricament i sumar un nou triomf per mantenir-se en els llocs que donen accés al playoff de la Turkish Airlines Euroleague.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut