El calendari blaugrana de la Lliga Endesa 2018/19, al detall

El calendari blaugrana de la Lliga Endesa 2018/19, al detall

Aquest divendres s’ha fet públic el calendari de l’ACB i els de Pesic jugaran al Palau contra l’Herbalife Gran Canària en la primera jornada

La Lliga Endesa 2018/19 ja té totes les dates definides. La Lliga Regular començarà el pròxim 27 de setembre i finalitzarà el 26 de maig, moment en què es donarà pas als Play-off, que tindran inici el 30 de maig i acabaran el 28 de juny del 2019. La Supercopa Endesa, a Santiago de Compostel·la, es disputarà el 21 i 22 de setembre i la Copa del Rei, a Madrid, serà del 14 al 17 de febrer del 2019.

Debut contra el Gran Canària

El Barça Lassa debutarà a la Lliga Endesa, al Palau Blaugrana, contra l’Herbalife Gran Canària, mentre que a la segona jornada visitarà la pista del BAXI Manresa. A continuació repassem altres dates destacades. Els duels contra el Reial Madrid seran a les jornades 10 i 24 --la primera volta a Barcelona i la segona a Madrid--, mentre que els enfrontaments contra el Divina Seguros Joventut seran a les jornades 6 i 29. Pel que fa als partits contra el MoraBanc Andorra, es disputaran a les jornades 3 i 32.

Cal destacar que el Barça Lassa tancarà la Lliga Regular contra el Monbus Obradoiro. Un partit que es disputarà en pista forana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut