Barça Lassa - Bayern Munic: Torna l’Eurolliga al Palau

Barça Lassa - Bayern Munic: Torna l’Eurolliga al Palau

Els blaugranes volen sumar el primer triomf del curs a Europa al Palau per escalar posicions a la classificació (21h, Movistar Deportes Dial 53)

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h i en directe per Movistar+, el Bayern de Munic en la que serà la tercera jornada de l’Eurolliga 2018/19. Els blaugranes necessiten sumar el primer triomf de la temporada a Europa i al davant tindran un rival que en la segona jornada va superar el Panathinaikos per 80-79. Per tant, el conjunt bavarès es presenta al Palau amb molta confiança.

El rival

Compta amb un equip molt complet i que compta amb moltes variants en el seu joc. Entrenats pel montenegrí Dejan Radonjic, el Bayern de Munic ha incorporat aquest curs jugadors de primer nivell com Nemanja Dangubic, Derrick Williams, Leon Radosevic, Maodo Lo i també l’exblaugrana Petteri Koponen, que en els dos últims cursos va defensar la samarreta del Barça Lassa. A més, manté en el seu equip grans jugadors com el base Stefan Jovic, Devin Booker, Vladimir Lucic, Danilo Barthel, Braydon Hobbs i el també exblaugrana Nihad Dedovic.

El Barça

Arriba a la tercera jornada de l’Eurolliga amb l’obligació de vèncer en el que serà el debut al Palau en la màxima competició continental. Els blaugranes, intractables a la Lliga Endesa amb un balanç de 4-0, volen debutar a casa amb victòria en un partit que també serà molt especial per a l’entrenador Pesic, que va ser el tècnic del conjunt alemany durant quatre temporades (2012-16) i és també el lloc on hi treballa el seu fill Marko, que és el director general.

Les declaracions

Claver

“Tenim sensació d’estar enfadats pel partit d’ahir i està a les nostres mans fer les coses millor. Sabem que hi ha molts partits, que hem d’aprendre i hem d’aprofitar que juguem a casa per fer les coses millor”.

“No podem deixar escapar el partit contra el Bayern”

Pesic

“Estem decebuts per no haver guanyat, era un partit important el del Gran Canària. Amb 7 punts per sobre no vam saber tancar el partit”

“El Bayern és un equip molt complet. Si no juguem al límit no podrem guanyar. És un equip molt ben entrenat, amb molta il·lusió i han fet bones incorporacions”

“El Bayern és un equip equilibrat, a nivell exterior i interior. Per a mi Jovic, si no té lesions, és un dels dos o tres millors bases d’Europa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut