Vezenkov i Tomic, a punt per començar la pretemporada 2017/18

Vezenkov i Tomic, a punt per començar la pretemporada 2017/18

Tots dos jugadors han superat aquest matí les revisions mediques i aquest dilluns per la tarda s’entrenaran per primer cop sota les ordres de Sito Alonso

Sasha Vezenkov i Ante Tomic han passat aquest dilluns la tradicional revisió mèdica abans de començar a entrenar amb l’equip al Palau durant la tarda. Tots dos s’han mostrat contents i il·lusionats de tornar a Barcelona i, en declaracions a Barça TV, han explicat com se senten i quins són els objectius d’aquest nou curs.

“L’equip fa bona pinta”

“Ha estat un estiu llarg, he pogut estar amb la família i després de molts anys un descans de veritat”, ha comentat Tomic, que aquest estiu no competirà amb la selecció del seu país i que ha valorat molt positivament haver tingut un període llarg de descans. Pel que fa a la nova temporada, el pivot ha comentat que “Tinc ganes de competir, ja han passat gairebé tres mesos i estic molt content de ser aquí, de poder entrenar i de conèixer els nous companys. Encara falten jugadors, que estan amb les seleccions, però l’equip fa bona pinta. Hem d’oblidar la temporada passada, ara és una nova temporada”.

“Tinc bones sensacions”

Per la seva banda, Sasha Vezenkov ha explicat que “Estic molt bé, molt content de ser ja a Barcelona. Tinc moltes ganes de començar ja amb l’equip i treballar dur. He estat amb la selecció durant l’estiu i he tingut poc temps per descansar, però l’únic que m’importa ara és com millorar cada dia”. A més, l’aler pivot búlgar ha afegit sobre l’equip que “tinc bones sensacions amb l’equip, he vist cares conegudes, altres noves per a mi i ara hem de treballar la química de l’equip, treballar tots junts. Estic preparat per lluitar i espero que tothom tingui salut”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut