Thomas Heurtel estableix el nou rècord d’assistències del Barça Lassa a la Lliga Endesa

Thomas Heurtel estableix el nou rècord d’assistències del Barça Lassa a la Lliga Endesa

El base francès, amb 26 punts, 13 assistències i 37 de valoració ha estat elegit MVP de la jornada 23 de la Lliga Endesa

Thomas Heurtel es troba en un moment molt dolç aquesta temporada. El francès, de 28 anys, ha establert aquest diumenge, a la pista del San Pablo Burgos un nou rècord d’assistències en la història del Barça Lassa a la Lliga Endesa. I és que les 13 assistències que ha repartit superen l’anterior rècord, de 12, que compartien Víctor Sada (20/12/2008 vs Reial Madrid) i Thomas Satoransky (24/1/2016 vs València Basket).

Les 13 assistències d’Heurtel, a més, igualen el seu millor registre a la Lliga Endesa. I és que el curs 2013/14, quan jugava al Baskonia, va aconseguir aquesta xifra en dues ocasions. Va ser a les jornades 9 i 16 contra el CAI Saragossa i el València Basket respectivament. Cal destacar, però, que el rècord d’assistències d’Heurtel amb el Barça Lassa són les 14 que va repartir a la semifinal de la Copa del Rei de bàsquet de Las Palmas de Gran Canària.

MVP de la jornada

A banda de les 13 assistències repartides, Thomas Heurtel ha anotat 26 punts en el triomf del Barça Lassa a la pista del San Pablo Burgos fet que l’han permès arribar als 37 punts de valoració i proclamar-se MVP de la jornada 23 a l'ACB. Aquesta és la seva millor xifra a la Lliga Endesa, on fins ara la seva millor valoració havia estat de 31 punts amb la samarreta del Baskonia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut