Sorteig al Palau Blaugrana per acompanyar l'equip a Moscou

Sorteig al Palau Blaugrana per acompanyar l'equip a Moscou

Els socis assistens o que alliberin el seu abonament en el partit del dijous contra el Maccabi, entraran en un sorteig per assistir al partit de la pista del Khimki

Amb la voluntat de facilitar el suport dels aficionats en els partits europeus que jugui el primer equip de bàsquet del FC Barcelona fora del Palau Blaugrana, FCBDesplaçaments posa a disposició de socis i aficionats una sèrie de programes de viatge que permeten acompanyar i animar el Barça Lassa en algunes de les seves visites europees a l’Eurolliga.

En aquests desplaçaments sempre es marxarà amb l’avió de l’equip el dia abans del partit i inclouran una nit d’hotel. A més de poder seguir el Barça Lassa a l’Eurolliga de bàsquet, els programes dissenyats també tenen un vessant turístic, en disposar d’un cert temps per conèixer les ciutats visitades.

Sorteig per anar a Moscou

Una promoció de cara als abonats del Palau Blaugrana ja s’efectuarà aquest proper dijous. Tots els socis que vagin al Palau o alliberin el seu abonament el dia del partit contra el Maccabi (dijous 23 de novembre 21 h) entraran en el sorteig d’un viatge amb l’equip per anar a Moscou i assistir al partit que el Barça Lassa jugarà contra el Khimki.

Els següents viatges que s’organitzen per a seguir l’equip a l’Eurolliga seran les visites als pavellons del Khimki (Moscou, 29 de desembre), el Panathinaikos (Atenes, 11 de gener), el Maccabi (Tel Aviv, 8 de febrer), el Zalghiris (Kaunas, 1 de març) i l'Anadolu Efes (Istanbul, 29 de març).

Podeu trobar tots els programes i preus d’aquests desplaçaments a l’enllaç següent:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut