Pesic:

Pesic: "Estem cent per cent motivats"

El tècnic blaugrana ha parlat abans de viatjar a Gran Canària per disputar la Copa del Rei juntament amb els jugadors Heurtel i Claver, que asseguren que "volem donar una alegria a la nostra gent i ho donarem tot"

El tècnic blaugrana Svetislav Pesic ha parlat aquest dimecres en roda de premsa abans de viatjar cap a Gran Canària per a la disputa de la Copa del Rei. L'entrenador serbi ha assegurat que està “cent per cent motivat”. "La Copa sempre és una gran motivació, tots els equips volen guanyar-la i és una competició on no hi ha favorits i qualsevol la pot guanyar", ha afegit.

"Arribem bé i intentarem treure el màxim dels nostres jugadors", ha explicat Pesic pel que fa a l'equip. A més, ha comentat: "El partit davant el Bilbao em dóna informació d'aspectes que podem millorar de cara a la Copa. Intentem no pensar ni en el futur ni en el passat, només el present, però sí que podem aprendre algunes coses del passat i analitzar com va jugar l'equip". A més, ha explicat que "Seraphin no podrà jugar la Copa". Sobre el joc de l'equip també ha expressat: "Sabem que no es pot fer un pas endavant sense la defensa i intentarem millorar en aquesta part del joc. És la clau i més contra un equip com Baskonia".

"Podem analitzar aspectes del passat de cara a millorar per a la Copa"

Pel que fa precisament al Baskonia, el rival dels quarts de final, ha explicat: "Actualment és un dels millors equips, amb bon joc i estan en un bon moment. Tenen continuïtat en joc i en resultats, i Pedro Martínez és un gran entrenador i persona. Respectem tots els equips, però no tenim por”. Finalment, Pesic ha conclòs: "L'objectiu és guanyar, per això juguem. Tenim un pla de joc i el nostre objectiu és demostrar que podem guanyar amb ell".

Claver: "Volem donar una alegria a la nostra gent"

Els jugadors blaugrana, Víctor Claver i Thomas Heurtel, també han comparegut en roda de premsa en la prèvia a la disputa de la Copa. Claver ha expressat: "L'equip va disposat a lluitar, sabem que la gent té ganes de celebrar algun títol. Anem a donar-ho tot perquè ells ho gaudeixin i puguin endur-se una alegria".

Quant al tema de la vaga, el '30' blaugrana ha explicat: “És un tema que ha d'estar oblidat, per a tots el millor era que es disputés amb normalitat, sobretot també per als aficionats. Ens toca anar a gaudir-la i fer-ho tan bé com sigui possible". A més, Heurtel ha afegit: "Estic content que hagin arribat a un acord, és un esdeveniment important, lluitarem al cent per cent".

Heurtel: "Lluitarem al cent per cent per demostrar el nostre caràcter"

Claver també ha parlat de les possibilitats de guanyar el títol: "A la Copa és igual el que hagis fet abans, són tres dies on ho has de fer bé. Tots tenim moltes ganes, és un espectacle però també una oportunitat". A més, ha repassat els precedents davant Baskonia: “Serà un partit diferent als últims a Vitòria, fent un bon partit podem estar en semifinals". Heurtel també ha afegit: "Ja vam guanyar al Palau davant Baskonia però ara és tot nou, intentarem jugar de la millor manera possible i demostrar el nostre caràcter".

Finalment, sobre l'estil de joc del nou tècnic, Claver ha expressat que "destaca per una defensa agressiva en mitja pista i més llibertat en atac". Heurtel, per la seva banda, també ha explicat: "Cada entrenador té una visió de joc, una manera diferent de veure el bàsquet. La forma d'ara és amb molta agressivitat en defensa, i jugar bastant lliures en atac", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut