El Baskonia, el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la Copa del Rei

El Baskonia, el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la Copa del Rei

El conjunt entrenat per Pedro Martínez serà el rival dels blaugranes en els quarts de final i en cas de passar a les semifinals els de Sito Alonso jugarien contra el guanyador del Fuenlabrada - Gran Canària

El Barça Lassa jugarà contra el Saski Baskonia en els quarts de final de la Copa del Rei 2018 de Las Palmas de Gran Canària. El conjunt que entrena Pedro Martínez serà el rival dels de Sito Alonso en un quarts de final que han deixat els següents emparellaments: Reial Madrid – Unicaja, València Basket – Iberostar Tenerife i Montakit Fuenlabrada – Herbalife Gran Canària.

En el cas de superar els quarts de final, el Barça Lassa se les haurà a les semifinals contra el guanyador del Montakit Fuenlabrada - Herbalife Gran Canària. L’altre part del quadre enfrontarà les eliminatòries del Reial Madrid – Unicaja i el València Basket – Iberostar Tenerife.

Els horaris

El partit del Barça Lassa contra el Baskonia es disputarà el divendres 16 de febrer. Tots els partits, tant de quarts de final com de semifinals, es disputaran a les 19h i a les 21.30 hores. És a dir, tant el dijous 15, com el divendres 16 i el dissabte 17 els partits tindran aquests dos horaris, mentre que la gran final es disputarà el diumenge 18 a les 18.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut