Reial Madrid – FC Barcelona Lassa: Segon Clàssic del curs a Madrid

Reial Madrid – FC Barcelona Lassa: Segon Clàssic del curs a Madrid

Els blaugranes busquen el cinquè triomf del curs a Europa a la pista d’un Reial Madrid que té una victòria més (dijous, 20.45 h)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20.45 h i en directe per Movistar+ i Esport3, el Reial Madrid en la que serà l’onzena jornada de l’Eurolliga. Els de Sito Alonso, que ja saben què és vèncer en un Clàssic aquesta temporada, volen tornar-ho a fer després d’haver encaixat dues derrotes seguides al Palau. Un triomf a Madrid suposaria sumar el cinquè del curs a la màxima competició continental.

El rival

El Reial Madrid ha caigut en sis dels últims set partits a Europa, fet que l’ha situat amb un balanç de cinc triomfs i sis derrotes a la taula. L’equip de Pablo Laso té en el jove Luka Doncic el seu jugador més determinant a dia d’avui, amb unes mitjanes de 20,9 punts, 6,1 rebots i 4,2 assistències per una valoració mitjana de 27,8 punts. A més del jugador eslovè, l’equip blanc compta amb jugadors de primer nivell com Campazzo, Carroll, Causeur, Rudy Fernández, Maciulis, Reyes, Tavares, Taylor i Thompkins, entre d’altres.

El Barça

Els blaugranes són conscients de la dificultat del partit a la pista del Reial Madrid, però també saben que vèncer el WiZink Center suposaria un reforç important quant a la classificació i a la moral. Pel que fa als enfrontaments directes entre tots dos equips a l’Eurolliga, s’han enfrontat en un total de 21 ocasions, amb un balanç d’11 triomfs blaugrana i 10 derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut