Reial Madrid – FC Barcelona Lassa: Arriba el primer Clàssic del curs

Reial Madrid – FC Barcelona Lassa: Arriba el primer Clàssic del curs

Els homes de Sito Alonso busquen un triomf de confiança a Madrid després de la derrota a casa a l’Eurolliga (diumenge, 18.30 h, #0)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #0 de Movistar+, el Reial Madrid al WiZink Center. Els blaugranes, que tenen un balanç de 5-2 a la Lliga Endesa, juguen contra l’únic equip invicte, de moment, a la competició domèstica. Els de Sito Alonso arriben al primer Clàssic de la temporada amb tota la plantilla disponible i amb moltes ganes d’aconseguir el triomf per girar full de l’última derrota contra l’Efes al Palau.

El rival

Ha incorporat en les últimes hores el pivot Walter Tavares, que ha estat inscrit i podria debutar contra el Barça Lassa, i es troba en un gran moment de forma a la Lliga Endesa, amb set triomfs en set partits disputats fins ara. En el seu últim duel abans del Clàssic, a Tel Aviv contra el Maccabi, els de Pablo Laso van caure per 90-83 i reben ara el Barça Lassa en el que és el partit de la jornada a la Lliga. El seu màxim anotador és Anthony Randolph, amb 15,6 punts, seguit de ben a prop per Luka Doncic; amb 13,1 punts. Cal no oblidar tampoc jugadors com Campazzo, Causeur, Carroll, Rudy, Maciulius, Taylor, Thompkins i Reyes, entre d’altres.

El Barça

Vol sumar un triomf important i de prestigi a la pista del gran rival, i per aconseguir-ho sap que haurà d’estar molt intens durant els 40 minuts. “Un equip meu ha de jugar al màxim, al 50% d’intensitat no pot jugar”, va deixar clar l’entrenador Sito Alonso a la roda de premsa prèvia al partit. Adam Hanga, per la seva banda, va explicar: “Tinc molta confiança en aquest equip, hem demostrat que podem ser un equip competitiu”.

Pierre Oriola, finalment, va destacar: “És un partit especial i diferent, contra el màxim rival i al seu camp amb un ambient que serà complicat. Serà un partit difícil però important per a nosaltres per continuar millorant i perquè ens doni moral”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut