Juan Carlos Navarro, el jugador en actiu amb més títols

Juan Carlos Navarro, el jugador en actiu amb més títols

El capità blaugrana suma 34 trofeus, entre els quals destaquen 8 Lligues, 7 Copes del Rei i 2 Eurolligues

Juan Carlos Navarro s’ha convertit en el professional en actiu amb més títols després del triomf assolit a la Copa del Rei de bàsquet. El capità blaugrana va aixecar el seu trofeu número 34 a Gran Canària, un palmarès exitós que inclou 11 Lligues Catalanes, 8 Lligues, 7 Copes del Rei, 5 Supercopes ACB, 2 Eurolligues i 1 Copa Korac. Navarro ha aconseguit aquesta col·lecció de títols durant 19 anys de trajectòria al Barça Lassa, dividits en dues etapes (1997-2007 i 2008-actualitat).

Amb la victòria al Gran Canària Arena, Navarro també s’ha convertit en el jugador en actiu amb més Copes guanyades, i es desfà l’empat a sis títols que tenia amb Felipe Reyes. L’honor d’haver estat el jugador a aixecar més Copes del Rei també pertany a una altra llegenda blaugrana com és Epi, que va assolir el triomf en deu ocasions. A més, gràcies a les tres victòries aconseguides a Gran Canària, Navarro es manté com el jugador en actiu amb més triomfs a la Copa (33), per davant de Reyes, que en suma 31.

Home rècord també a l’Eurolliga

Aquesta temporada és històrica per al capità blaugrana. I és que el de Sant Feliu de Llobregat ja posseïa el rècord de partits i minuts disputats a l’Eurolliga –des del gener–, a més de ser líder en valoració, anotació i triples anotats de la màxima competició continental. Ara ha sumat un nou rècord, el de títols, al seu currículum, un número que l’11 blaugrana aspira a continuar augmentant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut