Nacho Rodríguez: “Aquest equip tindrà caràcter, actitud i moltes ganes”

Nacho Rodríguez: “Aquest equip tindrà caràcter, actitud i moltes ganes”

El mànager de gestió del Barça Lassa ha destacat els trets característics del conjunt de Sito Alonso per aquesta temporada en la presentació de Hanga, Heurtel i Oriola

El FC Barcelona Lassa ja està a punt per a l’inici d’una nova temporada. Els homes de Sito Alonso iniciaran la Lliga Endesa aquest divendres al Palau (21.00 hores) contra el Baskonia. Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació de tres dels reforços per al Barça Lassa: Adam Hanga, Thomas Heurtel i Pierre Oriola. El manager de gestió del Barça Lassa Nacho Rodríguez ha destacat que es tracta de tres jugadors que “aporten aspectes diferents a la plantilla que ja teníem i que complementen altres jugadors que també hem incorporat”.

Nacho també s’ha referit a com afronta l’equip aquest nou curs: “Hem configurat una plantilla extensa, ara s’ha de tenir paciència perquè tenim noms però s’ha de construir un equip. Hi haurà minuts per a tots, estem molt contents i il·lusionats amb aquesta nova temporada”. “Aquest equip tindrà caràcter, actitud i moltes ganes com s’ha pogut començar a veure en pretemporada. Esperem tornar a il·lusionar el Palau i fer un gran tàndem”, ha afegit Nacho Rodríguez.

Aquestes són les declaracions de Hanga, Heurtel i Oriola:

Adam Hanga

“L’estiu ha estat molt llarg per a mi, però em sento molt bé. Tinc moltes ganes i hem treballat molt bé amb l’equip”

“Volem aconseguir coses grans i aquest equip té ganes per fer-ho”

“Hem d’anar pas a pas i això passa per guanyar el partit d’aquest divendres”

Thomas Heurtel

“Estic molt feliç d’estar aquí i vull agrair al Club l’oportunitat. Crec que farem un bon any, tenim ganes de començar”

“S’ha de demanar paciència a l’afició, tenim moltes incorporacions noves i construir un equip necessita temps, però estem treball molt bé”

“Tenim grans jugadors dins i fora la pista. A més el Sito és un gran entrenador que ve de fer un gran any a Baskonia”

Pierre Oriola

“És un somni fet realitat poder lluir l’escut del Barça. També és una pressió afegida, però és un repte que espero aprofitar al màxim”

“El Baskonia és un rival complicat, un equip amb molt caràcter i estan fent les coses bé. Hem de recuperar el factor Palau i que sigui un fortí”

“El Barça ha d’estar a dalt lluitant pels títols”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut