Movistar Estudiantes - FC Barcelona Lassa: Nou repte a Madrid

Movistar Estudiantes - FC Barcelona Lassa: Nou repte a Madrid

Els blaugranes tornen a la competició 36 hores després de jugar a Belgrad contra un rival sempre complicat a la seva pista (12.30 h, Movistar+)

El Barça Lassa visita aquest diumenge 22, a les 12.30 h, el Movistar Estudiantes en la que serà la cinquena jornada de la Lliga Endesa 2017/18. Els blaugranes, que van arribar la matinada de dissabte a Madrid procedents de Belgrad, han de canviar ràpidament el xip per afrontar un altre duel de categoria en competició domèstica. Sanders i Claver, els dos jugadors que no estaran disponibles per al matx per lesió.

El rival

Va disputar partit de competició europea dimecres i va vèncer el Rosa Radom de Polònia per 78-68. A l’equip que entrena el català Salva Maldonado hi ha un vell conegut: Ludde Hakanson. El base suec, que va pertànyer al Barça Lassa dels 15 als 21 anys, juga des d’aquest curs en un Estudiantes en què comparteix la posició de base amb Omar Cook, un dels homes més destacats. Un altre exjugador blaugrana, Dagoberto Peña, també forma part de l’equip col·legial, que té en Sylven Landesberg un dels màxims anotadors (16,3 punts). A més, cal no oblidar jugadors com Caner-Medley, Brizuela, Vicedo, Suton, Alec Brown, Cvetkovic, Savané i Arteaga.

El Barça

Coneix la dificultat del partit, no només pel pocs temps de recuperació, sinó per l’entitat del rival, i també perquè el curs passat l’Estudiantes va superar els blaugranes en un partit atípic. Els de Sito Alonso, invictes a la Lliga Endesa amb un balanç de 4-0, buscaran el cinquè triomf del curs al WiZink Center de Madrid dos dies abans de rebre el Zalgiris al Palau. El calendari, molt exigent, no permetrà al Barça Lassa relaxar-se en cap moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut