La pretemporada i els amistosos del Barça Lassa, al detall

La pretemporada i els amistosos del Barça Lassa, al detall

Els de Sito Alonso jugaran 7 amistosos abans de començar la temporada i realitzaran dues estades: a Encamp i Platja d’Aro

El FC Barcelona Lassa jugarà un total de 7 partits amistosos abans de començar la temporada 2017/18. Breogán, Monbús Obradoiro, València Basket, San Lorenzo de Almagro, Iberostar Tenerife i UCAM Murcia, els rivals. 

Galícia, la primera ruta

Els de Sito Alonso jugaran els primer amistós a Lugo contra el Breogán, equip de LEB Or. Serà el dia 1 de setembre a les 20.45 hores. Amb un dia de descans pel mig, els blaugrana tornaran a jugar, en aquesta ocasió a Vigo, davant l’Obradoiro, en el marc de l’homenatge a l’exjugador Quino Salvo. Serà el dia 3 de setembre a les 12.15 hores.

França, segona aturada

La segona etapa d’aquesta pretemporada blaugrana serà a França, concretament a la localitat de Nantes, on el FC Barcelona Lassa hi disputarà un torneig en el qual hi participaran el València Basket, el Mònaco i el Nanterre.

Seran els dies 9 i 10 de setembre i el Barça Lassa jugarà les semifinals d’aquest torneig francès contra l’actual campió de la Lliga Endesa, el València Basket, a les 17.30 hores. Una hipotètica final es jugaria al dia següent a les 15h i el partit pel tercer i quart lloc, a les 12.30 hores.

Encamp i dos amistosos el 15 i 17 de setembre

Del 12 al 15 de setembre, el FC Barcelona Lassa establirà el seu lloc base a Encamp, localitat andorrana que tornarà a veure les cares dels jugadors barcelonistes després d’una temporada d’absència. Un cop acabi aquest primer ‘stage’, el conjunt barcelonista jugarà un amistós a Balaguer, contra el conjunt argentí del San Lorenzo de Almagro (20.30h). Dos dies més tard, el 17 de setembre, nou amistós, a Montsó (Osca), davant l’Iberostar Tenerife (12.30 hores).

A Platja d’Aro, amb els internacionals

L’equip que entrena Sito Alonso també farà un segon ‘stage’ de pretemporada, aquest cop a la localitat gironina de Platja d’Aro. Serà ja amb l’equip al complet, és a dir, amb la presència de tots els internacionals que hauran disputat l’Eurobasket. L’estada a Platja d’Aro serà del 21 al 24 de setembre i conclourà amb un altre amistós, davant l’UCAM Murcia dels exblaugrana Oleson i Faverani, a Platja d'Aro (12.30h).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut