Juan Carlos Navarro i Pau Ribas, en la preselecció d’Scariolo per a l’Eurobasket 2017

Juan Carlos Navarro i Pau Ribas, en la preselecció d’Scariolo per a l’Eurobasket 2017

La selecció espanyola de bàsquet es començarà a preparar per a la fita europea a partir del 16 de juliol, a Màlaga.

El seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, ha donat a conèixer la llista de preseleccionats amb motiu de l’Eurobasket 2017 que es jugarà des del 31 d’agost fins al 17 de setembre. Una convocatòria prèvia en què hi ha dos blaugranes: Pau Ribas i Juan Carlos Navarro.

Tots dos jugadors, però, no es concentraran els mateixos dies en primera instància. Perquè aquesta llista de 27 jugadors es divideix en dos. La primera, amb els que duran a terme la primera concentració a Màlaga, del 16 al 23 de juliol. D’aquests 16, cinc o sis, “depenent de les necessitats”, s’uniran a la segona concentració, a Madrid, a partir del 28 de juliol.

Ribas ha entrat en la llista de la concentració de Màlaga, mentre que Navarro és un dels onze jugadors que van directament a Madrid. De totes formes, cap dels 27, i independentment de la llista en la qual hi siguin, té la seva participació garantida.  

Llista per a la primera concentració

Guillem Vives (València), Quino Colom (Unics Kazan), Alberto Díaz (Unicaja Màlaga), Jaime Fernández (Estudiantes), Oriol Paulí (Gran Canària), Joan Sastre (València), Pau Ribas (FC Barcelona), Dani Díez (Unicaja Màlaga), Xavi Rabaseda (Gran Canària), Alberto Abalde (València), Pierre Oriola (València), Nacho Llovet (Obradoiro), Ilimane Diop (Baskonia), Rubén Guerrero (Bulls de South Florida), Sebas Sáiz (Ole Miss Rebels) i Víctor Arteaga (Estudiantes).

Llista per la concentració definitiva

Ricky Rubio (Timberwolves), Sergio Rodríguez (Philadelphia 76ers), Sergio Llull (Madrid), Juan Carlos Navarro (FC Barcelona), Álex Abrines (Oklahoma City Thunder), Fernando San Emeterio (València), Juancho Hernangómez (Denver Nuggets), Nikola Mirotic (Chicago Bulls), Willy Hernangómez (New Yorks Knicks), Pau Gasol (San Antonio Spurs), Marc Gasol (Memphis) i els escollits de la concentració de Màlaga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut