Primera derrota del Barça Lassa al Palau (75-81)

Els de Sito Alonso encaixen la primera derrota a casa de la temporada contra el Zalgiris Kaunas

El Barça Lassa no ha pogut superar el Zalgiris Kaunas i ha encaixat la primera derrota de la temporada al Palau Blaugrana. L’equip de Sito Alonso no ha pogut oferir el joc que havia exhibit a casa en els partits anteriors, davant d’un rival molt dur en defensa i efectiu en atac. L’exjugador del Barça Sarunas Jasikevicius ha tornat al Palau com a entrenador dels lituans i ha estat rebut amb una gran ovació per l’afició del Palau.

El partit ha començat amb intercanvis de cistelles entre els dos equips, i amb Kevin Seraphin (13 punts), amb sis punts als primers minuts, ha liderat el joc blaugrana juntament amb Adam Hanga (19 punts). El Zalgiris ha entrat en escena amb una gran defensa individual que ha complicat el joc de l’equip i els ha permès acabar el primer període tres punts per sobre del Barça Lassa (21-24).

En el segon quart el Zalgiris ha continuat complicant el joc del Barça Lassa amb una defensa dura i un atac efectiu aprofitant bloquejos  dels seus jugadors alts, que li han permès mantenir un avantatge de cinc punts. Els de Sito Alonso han centrat els seus atacs en el joc interior per intentar aprofitar la superioritat sota els taulells. Tot i això, el jugador més destacat de l’equip ha estat Adam Hanga. L’equip ha marxat al vestidor amb sis punts per sota en el marcador (39-45).

A la segona meitat del partit, un Barça Lassa esperonat pel Palau ha augmentat la intensitat en defensa, però el Zalgiris Kaunas ha mantingut la distància en el marcador (54-62). A l’últim quart els blaugranes han intentat capgirar el marcador amb dos triples de Pau Ribas (3 punts) i Pierre Oriola (10 punts), però l’equip lituà ha aconseguit mantenir la constància en el joc i la renda de 10 punts al marcador. L’equip ha lluitat fins a l’última pilota, però ha acabat perdent per sis punts de diferència.