FC Barcelona Lassa - Zalgiris Kaunas: Màxima exigència al Palau

FC Barcelona Lassa - Zalgiris Kaunas: Màxima exigència al Palau

Els blaugranes reben el campió lituà en el que serà el primer dels tres partits que disputaran aquesta setmana (21 h)

El Barça Lassa rep aquest dimarts, a les 21 hores i en directe per Esport 3 i Movistar +, el Zalgiris Kaunas en el primer dels tres partits que el conjunt de Sito Alonso jugarà aquesta setmana, dos d’ells d’Eurolliga. Els blaugranes buscaran davant la seva afició un triomf a Europa i sumar la segona victòria del curs després d’haver superat el Panathinaikos en el debut i d’haver caigut el divendres passat a la pista de l’Estrella Roja.

El rival i el Barça

Compta amb un equip que combina jugadors locals joves i experimentats amb grans estrangers. Entrenats per l’exblaugrana Sarunas Jasikevicius, el Zalgiris Kaunas és l’actual campió de la Lliga del seu país, i en aquesta edició de l’Eurolliga compta amb el mateix balanç que el Barça Lassa, un triomf i una derrota. El seu màxim perill és l’aler-pivot Paulius Jankunas, amb 19,5 punts i 32 de valoració del partit, mentre que tampoc cal oblidar jugadors com el base Pangos (10 punts), els també exteriors Toupane, Bost, Ulanovas, Micic i Milaknis i tampoc els interiors Brandon Davies (9) i Kavaliauskas (6).

Busca el segon triomf del curs a Europa, en una setmana en què visitarà Milà i on també rebrà el Múrcia en partit de Lliga Endesa. El del Zalgiris serà el primer de tres partits exigents i amb poc descans i en ells no hi seran encara per lesió Rakim Sanders i Víctor Claver.

Les declaracions

Sito Alonso ha comparegut aquest dilluns en roda de premsa i ha comentat com és el Zalgiris Kaunas: “És un equip organitzat, busca situacions per als tiradors, per als jugadors de pal baix..., és un equip molt seriós i ja es va demostrar el curs passat, quan van finalitzar en la desena posició. Són molt competitius, com el caràcter del seu entrenador”.

Adrien Moerman, per la seva part, ha comentat que “hem de tornar al camí del triomf després de dues derrotes” i ha afegit que “hem de posar tota l’energia possible, juguem a casa, i hem d’intentar guanyar sempre al Palau”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut