FC Barcelona Lassa - Reial Madrid: Clàssic europeu al Palau

FC Barcelona Lassa - Reial Madrid: Clàssic europeu al Palau

Els de Pesic, després de guanyar la Copa contra els blancs, tornen a rebre els de Pablo Laso en partit d’Eurolliga (21 h, Esport 3 i Movistar+)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 hores i en directe per Esport3 i Movistar Deportes, el Reial Madrid al Palau Blaugrana. Tots dos equips es tornen a veure les cares menys d’una setmana després de la final de la Copa del Rei, que es va tenyir de blaugrana. Abans de començar el partit l’equip oferirà el títol aconseguit a Las Palmas a l’afició, que podrà fer un mosaic per rebre els actuals campions de Copa.

El rival

Es troba immers en la lluita per acabar entre els quatre primers classificats i, per tant, oferirà la seva millor versió a Barcelona. Els de Pablo Laso tenen un balanç de 13-9 i saben que un triomf a Barcelona els ajudaria a mantenir la seva posició. El seu millor jugador és Luka Doncic, amb 17,9 punts per partit. Cal no oblidar tampoc, però, jugadors com Rudy Fernández (8 punts), Jaycee Carroll (8,4), Campazzo, Felipe Reyes, Randolph, Thompkins, Jonas Maciulis, Jeffery Taylor, Edy Tavares i Gustavo Ayón, que ja ha tornat a les pistes després de superar una lesió de llarga durada a l’espatlla.

El Barça

Arriba amb la confiança ben alta després d’aconseguir la Copa del Rei, el que ha estat el primer títol des de la Supercopa Endesa del 2015. Els homes de Svetislav Pesic en volen més. Així, tot i saber que la situació a Europa no és la desitjada, són conscients que un Clàssic és sempre important i que només val la victòria en un Palau Blaugrana que ha vist caure l’equip en cinc partits aquesta temporada (Efes, Zalgiris, Fenerbahçe, Unicaja i Milà).

Les declaracions

Adam Hanga

“Un Clàssic sempre és especial. Estem molt contents amb la Copa, però això no acaba aquí. Hem de seguir fent passos per millorar l’equip”.

“Els vuit partits d’Eurolliga que queden també els volem guanyar. I més a casa, on hem perdut ja molts partits”.

 

Svetislav Pesic

“Hem de fer que la Copa del Rei sigui molt positiva per a nosaltres i que cada un millori. Vull transmetre als jugadors que l’autocomplaença és el gran rival que cal guanyar”.

“La Copa ens ha costat molt esforç i tenim molts jugadors amb problemes físics; veurem qui pot jugar”.

“Jugarem contra un Reial Madrid molt competitiu, sobretot després de la Copa del Rei. Esperem la seva millor versió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut