FC Barcelona Lassa - Maccabi Tel Aviv: Partit i homenatge dels grans

FC Barcelona Lassa - Maccabi Tel Aviv: Partit i homenatge dels grans

Els de Sito Alonso afronten un partit dels grans al Palau en el dia en què Navarro serà homenatjat en el 20è aniversari del seu debut

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h, el Maccabi de Tel Aviv en la que serà la novena jornada de l’Eurolliga. Serà un partit especial per l’entitat del rival, un dels primers classificats, i també pel tribut que se li farà abans de començar el partit a Juan Carlos Navarro en el dia que es compleixen 20 anys del seu debut amb el primer equip del Barça Lassa. Serà un acte emotiu i amb moltes sorpreses que de ben segur seran especials per al jugador i l’aficionat culer.

El rival

Compta amb un equip molt compensat i amb molt de perill exterior. Els bases Pierre Jackson (15.3 punts) i Norris Cole (11.5 punts i 4.4 assistències) són uns grans anotadors i la seva rapidesa els permet trencar les defenses amb facilitat. Estan acompanyats per Michael Roll, amb un llançament exquisit des del triple (50% encert), a més de l’exblaugrana DeShaun Thomas (13.3 punts), que està rendint a un gran nivell, i el pivot Alex Tyus (8.9 punts i 6.9 rebots). A més, no cal oblidar jugadors com els pivots Bolden i Parakhouski o els exteriors Kane i Di Bartolomeo.

El Barça

En un dia especial per a Juan Carlos Navarro, el Barça Lassa arriba en un bon moment de forma després de superar el València Basket en dues ocasions, una a l’Eurolliga i una altra a la Lliga Endesa. Seguir sumant a casa a Europa és clau per a la classificació d’un Barça Lassa que actualment té un balanç de 3 triomfs i 5 derrotes i és 10è a la taula, a tan sols un partit de les posicions de Playoff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut