FC Barcelona Lassa - Delteco GBC: Partit per continuar millorant

FC Barcelona Lassa - Delteco GBC: Partit per continuar millorant

Els blaugranes reben el Guipúscoa en una jornada en què els de Pesic volen tornar al camí de la victòria per seguir aspirant al segon lloc

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 hores i en directe per Movistar+, el Delteco GBC en la que serà la 29a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van caure en l’última jornada a la pista de l’Unicaja de Màlaga, són conscients que només els val la victòria si volen continuar aspirant a la segona posició, que actualment ocupa el Baskonia, i si no volen perdre la tercera posició que ara ocupa, empatat a victòries amb el València Basket (19-9).

El rival

Tot i que en les últimes dues jornades no ha jugat, el millor home del Delteco GBC és el pivot Henk Norel. L’holandès anota 13,9 punts i 6,7 rebots per partit en un conjunt que té la permanència pràcticament assegurada amb 12 triomfs, cinc per sobre del descens. A banda de Norel, el Delteco que entrena Porfi Fisac té diferents perills, com el base Kenny Chery (13,8 punts), Daniel Clark (11,6), Jordan Swing (10,6) o Agbelese (7 punts i 3,6 rebots). A més, cal no oblidar homes com els exblaugranes Dani Pérez i Miquel Salvó, Fede Van Lacke o Joan Pardina, que poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Té ganes de tornar a oferir una gran imatge davant l’afició en un enfrontament clau per a les aspiracions blaugrana de cara al final de la Lliga Regular. Svetislav Pesic no podrà comptar amb les baixes ja conegudes de Kevin Séraphin, Rakim Sanders i Marc Garcia. Després d’aquest matx tan sols en quedaran dos de la temporada regular al Palau: contra el MoraBanc Andorra i contra el Tecnyconta Saragossa.

Les declaracions

Adrien Moerman

“Esperem un partit dur, complicat. El GBC juga molt bé a bàsquet i hem d’estar molt bé en el rebot. Hem de guanyar per seguir tenint avantatge de camp al playoff”.

“El Delteco GBC és el millor equip de la Lliga Endesa en rebot, i l’entrenador ens ha insistit aquesta setmana en el rebot. A Pesic no li agrada que ens dominin en aquest aspecte”.

Svetislav Pesic

“Ens visita un equip que ha guanyat els últims dos partits de Lliga i que hem de respectar molt. Tots els partits fins a final de temporada són molt importants per a nosaltres per millorar la nostra posició abans dels playoffs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut