FC Barcelona Lassa – CSKA Moscou: La millor versió per guanyar el líder de l’Eurolliga (85-72)

Els de Sito Alonso han completat un dels millors partits de la temporada i sumen la segona victòria consecutiva a Europa en una nit màgica al Palau, en què Navarro s’ha convertit en el jugador amb més minuts a l’Eurolliga

Victòria de molt prestigi del FC Barcelona Lassa de bàsquet. L’equip de Sito Alonso ha mostrat la seva millor versió i ha passat per sobre del líder de l’Eurolliga, el CSKA de Moscou, dominant des de l’inici un partit molt complicat, però que ha acabat guanyat (85-72). Un duel en què, a més, Juan Carlos Navarro ha superat a Diamantidis i s’ha convertit en el jugador amb més minuts a l’Eurolliga (7.961 minuts).

Primera part gairebé perfecte

Amb intensitat en defensa i un joc dinàmic en atac, els locals han exhibit un dels millors inicis de partit davant del millor equip d’aquesta Eurolliga fins a aquest moment. L’equip ha fet gaudir un Palau Blaugrana encès des de l’inici amb grans accions, com ara una esmaixada a una mà brutal d’Adam Hanga (10 p) en els primers minuts de partit.

Amb la parella Ribas (6 p) – Navarro (10 p), 9 punts i tres triples entre els dos al primer quart, l’equip s’ha trobat molt còmode davant d’un CSKA adormit en atac i amb la seva gran estrella, Nando De Colo (23 p), a la banqueta. Al segon quart, ha sigut la parella Heurtel (12 p) – Koponen (13 p) qui ha estat la encarregada de trobar cistella amb facilitat, ajudats per un Tomic (8 p) que s’ha fet fort sota els taulells.

Gran segona meitat per trencar el partit

El Barça Lassa ha iniciat la segona part igual que ha començat el partit, espantant els fantasmes d’una possible remuntada russa. Cap a la meitat del tercer quart, però, l’equip visitant ha reaccionat amb uns grans minuts que l’han acostat als de Sito Alonso. Però llavors ha aparegut Navarro; dos triples consecutius de l’escorta català que han fet embogir el Palau i han contrarestat els bons minuts russos.

Amb grans minuts d’Oriola (11p) i de Koponen, el Barça Lassa ha arribat fins als 20 punts de diferencia, ja a l’inici del quart període. Al final, victòria per 13 punts, en un gran partit de l’equip de Sito Alonso que ha mostrat la seva millor cara i ha dominat de principi a final al CSKA.