El Barça Lassa debutarà a la Lliga Endesa 2017/18 contra el Baskonia

L’ACB ha fet oficial aquest dilluns el nou calendari de partits de la Lliga Endesa, amb la inclusió del Reial Betis

La Lliga Endesa 2017/18 comptarà amb 18 equips i l’ACB ha fet públic el nou calendari de la competició, que començarà el cap de setmana del 30 de setembre. El nou sorteig ha determinat que el Barça Lassa s’enfronti al Baskonia, al Palau, en el primer partit d’una Lliga Regular que s’allargarà fins al 24 de maig. Els Play-offs començaran el 27 de maig i, la Copa del Rei, se celebrarà del 15 al 18 de febrer a Las Palmas de Gran Canària.

Els clàssics

El primer clàssic de la temporada arribarà a la jornada 8, l’11 de novembre, amb la visita del Barça Lassa al Palacio de los Deportes, mentre que els de Sito Alonso rebran la visita dels blancs al Palau la jornada 22, el cap de setmana de 10 de març del 2018.

Joventut i Andorra

Pel que fa als partits contra el Divina Seguros Joventut, el Barça visitarà Badalona ben aviat: serà a la jornada 2, el 4-5 d’octubre, i el partit al Palau Blaugran serà a finals del mes de gener, a la jornada 18 (27-28 gener).

Els partits contra el MoraBanc Andorra, per la seva banda, seran a la jornada 17 al Principat, en el que serà l’últim partit de la primera volta, i a la jornada 31 al Palau Blaugrana.

L’últim partit i Play-off

El Barça Lassa tancarà la Lliga Regular, el 24 de maig del 2018, amb la visita del Tecnyconta Saragossa a Barcelona.

Finalment, els Playoff de la Lliga Endesa començaran el 27 de maig amb els quarts de final, que s’allargaran fins a l’1 de juny, mentre que les semifinals començaran el 3 de juny i acabaran el 12 de juny. La Final de la Lliga Endesa començarà el 13 o 15 de juny i com a molt tard l’ACB finalitzarà el 23 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut