Barça Lassa-UCAM Múrcia: Victòria a l'últim segon (72-70)

Els blaugranes guanyen el seu darrer partit de pretemporada amb un triple al darrer instant de Pressey

El Barça Lassa ha superat l’UCAM Múrcia en el seu últim test de pretemporada (72-70). En el duel jugat a Platja d’Aro els blaugranes han superat els murcians gràcies a un triple de Pressey des d’uns deu metres, i amb aquest resultat els barcelonistes finalitzen la seva posada a punt per començar la competició oficial amb cinc victòries i dues derrotes. En el partit, Moerman i Gerun han estat els màxims anotadors del conjunt culer, amb dotze i onze punts, respectivament.

El començament de l’equip de Sito Alonso ha estat molt bo especialment en l’aspecte defensiu i amb bones transicions en atac (8-2, min 4). Els blaugranes han seguit movent bé la pilota i trobant situacions còmodes per anotar sota la cistella, on Séraphin i Sanders han anotat entre els dos onze punts pràcticament consecutius per arribar amb un bon avantatge al final dels primers deu minuts (19-14)

L’inici del segon quart ha començat amb l’entrada de Pau Ribas a la pista. L’escorta català ha tornat a posar-se la samarreta culer després d’onze mesos. En aquest període, el Múrcia ha trobat més encert exterior i ha sabut controlar millor la pintura arribant al descans amb un marcador ajustat (31-32).

A la represa els murcians han seguit posant ritme i al Barça Lassa li ha seguit costant trobar bones situacions per anotar. En aquest quart, Gerun i Kurucs han mantingut els blaugranes dins el partit sent agressius tant en defensa com en atac. Al final dels trenta minuts s’ha arribat encara amb el marcador favorable al Múrcia (47-51).

Al darrer quart, els visitants han seguit per davant en el marcador a l’inici (51-57 min 33), però dos triples consecutius de Moerman i una cistella de Navarro han igualat l’electrònic (59-59, min 36). L’equip d’Ibon Navarro, però, ha tingut resposta i amb dues cistelles de tres de Benite i Oleson han tornat a distanciar-se (59-67, min 37).

Victòria a l’últim segon

Amb el marcador en contra, els de Sito Alonso no han abaixat els braços i vuit punts seguits entre Heurtel i Navarro han igualat el marcador en el minut 38 (67-67). Amb aquest resultat s’ha arribat als darrers instants, on Moerman ha posat per davant els blaugranes quan faltaven catorze segons per acabar (69-67). Seguidament, el Múrcia ha buscat el triple i l’ha trobat amb una cistella de Hannah que els ha situat per davant quan restaven quatre segons, i aleshores ha arribat el torn de Pressey. El base nord-americà ha creuat el camp i, des d’uns deu metres, ha aconseguit el triple guanyador donant la victòria als blaugranes en el seu darrer duel de pretemporada (72-70). El següent partit del Barça Lassa serà el proper divendres al Palau Blaugrana contra el Baskonia, en el debut a la Lliga (21.00 h)