València Basket – Barça Lassa: Insistència sense recompensa final (81-76)

Els de Sito Alonso no poden endur-se el triomf en un matx igualat en tot moment però amb el conjunt local per davant en el marcador

El Barça Lassa ha lluitat fins al darrer instant però no hi ha hagut fortuna (81-76). Els de Sito Alonso han caigut en un matx igualat i en què el marcador ha estat molt ajustat en tot moment, si bé el València Basket ha anat majoritàriament per davant. Pierre Oriola (15 punts) i Thomas Heurtel (14 punts) han estat els blaugranes més destacats.

El partit ha començat amb el València dominant el marcador des del l’inici amb diferències petites però que permetien als locals mantenir-se al capdavant. Tot i això, el Barça Lassa s’ha aconseguit situar a tan sols dos punts (14-12), però un parcial de 8-2 en els darrers compassos ha deixat el marcador en 22-14 al final del primer període.

El segon quart ha estat una continuació de l’anterior, amb els homes de Sito Alonso intentat remuntar la diferència però sense fortuna. El València ha sabut refer-se quan els blaugranes se situaven a dos o tres punts. D’aquesta manera, els culers han marxat al descans set punts per sota (43-36).

El Barça Lassa no trobava l’encert des de la línia de tres punts, mentre que els valencians es mostraven molt encertats des del tir lliure –aconseguint un 100% d’encert amb 21 llançaments-. Eren constants les ocasions en què els de Sito Alonso se situaven a punt de capgirar el marcador, però els locals tornaven a agafar una petita diferència per sota dels deu punts.

Igualtat fins al final

El duel ha arribat al darrer període amb 62-59, però novament els barcelonistes no han pogut capgirar el resultat. En el darrer minut el Barça Lassa s’ha situat a tan sols tres punts amb un triple de Sanders (75-72). En els darrers compassos els valencians han fet bona la seva fermesa des del tir lliure per endur-se el triomf. El darrer compromís dels de Sito Alonso serà aquest dijous contra el Brose Bamberg al Palau Blaugrana (21.00 hores) en un nou partit d’Eurolliga.