Unicaja Màlaga – Barça Lassa: Superats en un final ajustat (95-91)

Els de Svetislav Pesic cauen al Martín Carpena en un matx en què els blaugranes no han deixat de creure en cap moment en la victòria, però no han tingut fortuna en els darrers instants

Derrota ajustada contra l’Unicaja Màlaga en un duel d'Eurolliga que no s’ha decidit fins als darrers segons (95-91). Els blaugranes han dominat el primer quart, però després els malaguenys han controlat el marcador. Una gran remuntada blaugrana en el darrer període no ha estat suficient per sumar la tercera victòria seguida a l’Eurolliga. Ante Tomic, amb 22 punts i 11 rebots, ha estat el blaugrana més destacat.

El partit al Martín Carpena s’ha iniciat amb un joc elèctric i amb l’encert blaugrana, amb quatre triples consecutius anotats en els primers quatre intents. Un inici brillant dels homes de Svetislav Pesic que ha permès als blaugranes obtenir la primera diferència de 12 punts, amb una bona defensa i el control del rebot (5-17, min 6).

El conjunt malagueny ha reduït mica en mica la diferència augmentant l’encert ofensiu (23-27, min 12). Un parcial de 10-0 favorable a l’Unicaja Màlaga ha permès al conjunt local situar-se per davant en el marcador per primera vegada en el partit (32-31, min 16). En uns darrers tres minuts de desencert blaugrana, el conjunt malagueny ha agafat una petita renta en el marcador que li ha permès marxar al descans per davant (49-46).

Gran inici de la segona meitat

A la represa, el Barça Lassa ha corregit els petits desajustos i els de Pesic s’han situat novament per davant en el marcador amb un parcial de 4-15 en els primers 5 minuts del tercer període (53-61, min 25). Per la seva part, Ante Tomic, amb 17 punts, feia molt mal sota la cistella. L’Unicaja Màlaga ha aconseguit capgirar novament el resultat amb un Dani Díez molt encertat. El conjunt local ha obtingut la màxima diferència al final del tercer període (76-68, min 30).

Final de partit obert

El darrer quart s’ha mantingut amb l’Unicaja Màlaga dominant amb més de 10 punts de diferències. Els blaugranes, però, no s’han rendit i han lluitat fins al darrer moment. Amb un parcial de 5-18 favorable als de Pesic ha permès als culers lluitar per la victòria en els darrers segons (89-87, min 39). En uns darrers segons d’intercanvi de cistelles i tirs lliures, el conjunt malagueny no ha fallat i els blaugranes no han pogut superar l’Unicaja Màlaga en el primer dels tres partits d’aquesta setmana. El divendres el Barça Lassa rebrà la visita del Baskonia (21.00 hores) en una nova jornada de l’Eurolliga.