UCAM Múrcia – Barça Lassa: Victòria treballada fins al darrer minut (55-61)

Els blaugranes obtenen una bona victòria en una pista complicada després de lluitar durant els 40 minuts amb un marcador molt ajustat i decidit als darrers minuts

Triomf del Barça Lassa contra lUCAM Múrcia (55-61) en una de les pistes complicades de la Lliga. Els homes de Pesic s’han imposat en un matx igualat entre els dos conjunts, si bé els blaugranes s’han mantingut per davant en el marcador durant gairebé tot el duel. Al final, el major encert barcelonista ha decidit un partit en què Ante Tomic, amb 13 punts i 5 rebots, ha estat el blaugrana més destacat.

L’enfrontament ha estat marcat per la baixa anotació dels dos conjunts a l’inici, tot i el domini barcelonista al marcador. L’encert dels dos conjunts ha anat augmentant de manera progressiva amb el pas dels minuts (11-15).

Al segon període els barcelonistes han pogut ampliar l’avantatge a través d’una bona defensa i el control del rebot. La bona circulació de pilota ha permès als de Svetislav Pesic obtenir una diferència de fins a set punts (16-23, min 16). En els darrers instants del període, però, les diferències s’han ajustat fins al 22-26.

Els barcelonistes han protagonitzat un bon inici a la represa, i això ha permès al Barça agafar una renda de nou punts (27-36, min 24). Una diferència, però, que no resultaria definitiva, ja que el conjunt local no s’ha rendit i novament s’ha ajustat el resultat. Els culers han continuat liderant el matx, però al final del període el resultat era de 38-42.

Partit decidit al darrer període

Novament l’inici del tercer període suposaria una bona injecció per al Barça Lassa, que veia com la diferència augmentava, però per pocs minuts. L’UCAM Múrcia no ha marxat del partit i ha disputat en tot moment la victòria als blaugranes amb un marcador que es mantindria ajustat fins als darrers segons.

Els homes de Pesic han aconseguit una renda de nou punts per afrontar els dos darrers minuts del duel. Un avantatge que els ha donat confiança per endur-se la victòria final en un matx ajustat i físic. El proper compromís del Barça Lassa serà el divendres 9 de març al Palau Blaugrana contra l’Estrella Roja (21.00 hores).