Morabanc Andorra-Barça Lassa: Desencertats a Andorra (102-92)

Els culers cauen a la pista del conjunt andorrà en un partit on la falta d’encert no ha permès aconseguir la victòria

El FC Barcelona Lassa no ha pogut sumar una victòria a Andorra (102-92) davant un Morabanc seriós que ha plantejat un partit físic i molt travat pel joc dels barcelonistes. Tot i la recuperació culer al segon quart, el desencert ha penalitzat a un conjunt blaugrana que ha tingut a Heurtel i Hanga com a jugadors més destacats.

Els de Sito Alonso han començat el partit desencertats i s’han vist superats per un Andorra endollat a la zona. Bona arrancada local que ha contrastat amb la falta d’encert blaugrana. L’Andorra ha anat sumar punts fins a tancar el primer període amb un contundent 32-14 al marcador. La reacció era necessària i no s’ha fet esperar.

Heurtel ha emergit al segon quart per acostar als culers al marcador, ajudat per un incansable Vezenkov, per deixar als barcelonistes a només sis punts després d’un intercanvi de cistelles on els blaugranes han sortit beneficiats. Encara que els culers s’han apropat al marcador, en cap moment han pogut igualar el Morabanc al electrònic (45-39).

Tot i això, a la represa, el ritme del partit ha tornat a ser similar al de l’inici i els locals ha premut l’accelerador altre vegada, arribant a vèncer per 21 punts de diferencia amb uns destacats Sane i J. Fernández. Per part culer, destaca l’aportació de Kurucs i Oriola en un període en el que la falta d’encert ha fet que la diferencia de punts fos ja molt difícil de salvar (79-57).

La insistència blaugrana als últims deu minuts no ha estat suficient per aconseguir un triomf a Andorra (102-92), tot i aconseguir acostar-se al marcador amb un Hanga resolutiu. Els culers tindran una nova oportunitat de sumar una victòria en la visita del Divina Joventut al Palau Blaugrana, el proper diumenge.