Maccabi Fox Tel Aviv – Barça Lassa: Cauen en una pista complicada (94-82)

Els blaugranes perden a Israel tot i tenir un avantatge inferior als 10 punts durant gran part del matx

El Barça Lassa no s’ha pogut endur la victòria davant el Maccabi Fox de Tel-Aviv en una pista sempre complicada com és el Menora Mivtachim Arena. Amb Alfred Julbe a la banqueta després d’agafar la direcció de l’equip aquesta mateixa setmana, els blaugranes sortien endollats i signaven un bon inici, però no han pogut mantenir l’avantatge. El conjunt local ha comandat el matx i, tot i els intents barcelonistes per capgirar el marcador, el Maccabi no ha permès que el Barça Lassa es posés per davant al tram final.

Un gran encert des de la línia de tres ha permès marxar amb el mínim avantatge al final del primer quart (22-23). El Maccabi ha començat el segon quart com una piconadora, creant problemes a l’atac blaugrana, que tenia dificultats per anotar, malgrat que uns bons últims minuts han apropat els culers al marcador i han fet que aquests marxessin al descans amb un desavantatge de vuit punts (46-38).

Reacció després del pas per vestidors

El pas per vestidors ha esperonat els blaugranes, que han sortit endollats després del descans. De la mà d’uns inspirats Heurtel i Hanga, que han acabat amb 18 i 17 punts, respectivament, els barcelonins han aconseguit reduir l’avantatge i s’han emportat el període per 19-23. Estava tot per resoldre a l’últim període.

Tot obert a l’últim quart

El Maccabi ha començat l’últim període amb quatre punts d’avantatge que eren reduïts ràpidament amb quatre punts consecutius de Pau Ribas, que ha col·locat així el 65-65 amb nou minuts per endavant.

Una embranzida final dels locals, molt encertats en l’aspecte ofensiu, els ha donat un avantatge de nou punts, que han aconseguit gestionar fins al final del matx tot i els intents de remuntada blaugrana. Als últims minuts els locals col·locaven el resultat final (94-82).

El proper duel del Barça Lassa serà aquest diumenge al Palau Blaugrana contra el Bilbao Basket (12.30 hores).