Khimki - Barça Lassa: Triomf coral per tancar l’any europeu (65-79)

La bona actuació dels blaugranes és clau per sumar el primer triomf a domicili d’aquesta temporada a Europa. Alhora, les 32 assistències repartides suposen la millor marca de la temporada a l’Eurolliga i de la història del Club

Victòria clau per tancar l’any amb bones sensacions. El Barça Lassa s’ha retrobat amb la victòria a l’Eurolliga en un bon partit de tot l’equip blaugrana. Els barcelonistes han demostrat des de l’inici intensitat defensiva i control en el rebot que han anat acompanyats d’encert ofensiu de tot l’equip. Això ha permès als homes de Sito Alonso imposar-se per 65-79 al Khimki en un partit en què els culers han estat molt regulars i en el darrer quart han fet bo un parcial de 8-22.

L’inici del matx ha estat marcat pel domini d’Ante Tomic sota el cèrcol i l’encert de Joan Carles Navarro. Els blaugranes han recuperat diverses pilotes a través d’una defensa sòlida. Alhora, l’encert en atac ha donat als culers la primera diferència considerable a favor amb un triple als darrers segons del primer quart (15-25).

En el segon període, el conjunt rus ha endurit la defensa i això els ha permès reduir les diferències en el marcador (32-33). Tot i situar-se a tan sols un punt, el Barça Lassa no ha deixat de lluitar i ha pogut marxar al descans per davant en el marcador (32-36).

Insistència blaugrana amb premi

L’inici de la segona meitat ha permès veure la continuació de partit del segon quart, amb els blaugranes intentant trencar el partit i el Khimki sumant parcials a favor que ho impedien. La igualtat entre ambdós conjunts, amb el conjunt rus situant-se puntualment per davant en el marcador, tot i la bona circulació de pilota blaugrana ha acabat amb empat al final del tercer quart (57-57).

El darrer període ha servir al Barça Lassa per a consolidar-se en el partit i progressivament anar ampliant la diferència en el marcador amb un parcial de 2-19 en els primers minuts. Pau Ribas ha sumat 8 assistències i iguala així el seu millor registra fins al moment, la temporada 2015/2016 a la pista de l’Olympiacos. Els blaugranes anotaven amb facilitat i impedien al conjunt rus accions clares per anotar.

D’aquesta manera, els homes de Sito Alonso han pogut sumar la cinquena victòria del curs a l’Eurolliga amb comoditat en els darrers minuts (65-79). Aquest diumenge al Palau tornarà la Lliga Endesa amb el Fuenlabrada com a rival en el darrer partit de l’any (12.30 hores).