FC Barcelona Lassa - Fenerbahce Dogus: Desencertats al Palau (68-83)

FC Barcelona Lassa - Fenerbahce Dogus: Desencertats al Palau (68-83)

Tot i que els blaugrana han començat molt bé contra l’actual campió d’Europa, amb 28 punts en el primer període, els turcs han recuperat la seva consistència i s’han endut el triomf final

El FC Barcelona ha caigut derrotat al Palau Blaugrana i no ha pogut superar l’actual campió d’Europa. Perquè el Fenerbahce s’ha endut el triomf de la seva visita a Barcelona, amb un 68-83 que deixa els de Sito Alonso amb 4 victòries i 7 derrotes després d’11 jornades d’Eurolliga. L’encert d’homes com Sloukas, Wanamaker, Nunnally i Vesely han fet mal un equip blaugrana que, malgrat els bons números de Hanga (15 punts), Pressey (12 punts) i Seraphin (12 punts i 9 rebots), s'ha quedat amb un 39% d'encert en tirs de dos i un 36% en triples.

I això que el Barça ha començat bé, davant de la millor defensa visitant de l'Eurolliga,  amb 28 punts en el primer període contra els de Zeljko Obradovic. El cinc de cinc en triples, amb un parell de Sanders i Hanga i un més de Moerman (19-11, min 8), ha ajudat a entendre-ho. Però el conjunt de Turquia, especialment amb Sloukas sobre el parquet, ha despertat i ha aconseguit capgirar el marcador i mantenir-se per davant fent-se fort en defensa. Primer ha etzibat un parcial de 0-10 per neutralitzar la diferència que havia aconseguit el Barça (31-34, min 16), mentre que després ha aprofitat les dificultats ofensives dels locals per encarrilar el triomf, amb un +13 just sobre la botzina del tercer període després d’una cistella de Vesely (51-64, min 30).

Una renda que ja ha estat molt difícil d’eixugar, tot i que els de Sito Alonso ho han intentat. De fet, una cistella de Hanga ha posat el 61-68 (min 35) per dotar d’esperances el Palau, però els d’Obradovic s’han tornat a escapar per acabar de posar el 68-83 final que ha tancat el marcador del Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut