FC Barcelona Lassa – Betis: Victòria contundent i de rècord (121-56)

Els de Pesic passen per sobre del seu rival de de l’inici, amb un primer parcial de 33-8, i aconsegueixen un +65 que significa el rècord absolut de l’era ACB

El FC Barcelona Lassa ha tornat a guanyar a la Lliga Endesa. I ho ha fet amb un triomf contundent i històric, després d’un gran partit dels de Pesic. El +65 amb què s’ha acabat el duel contra el Betis al Palau (121-56) així ho ha indicat, en un partit en què tots els blaugrana han aconseguit anotar. A més d'aconseguir la major diferència de l'era ACB, el Barça ha assolit l'anotació blaugrana més alta des de 1988, la tercera valoració més alta de la història (167) i la setena millor marca en assistències (32). Amb un domini absolut des de l’inici, i amb molta rotació entre els jugadors locals, el més valorat ha estat Oriola (12 punts i 13 rebots, 28 de valoració), seguit de Hanga (15 punts, 22 de valoració) i Heurtel (13 punts, 19 de valoració).

Tot plegat perquè un parcial de 28-0 ha trencat un partit que ha començat igualat, però que ha durat quatre minuts (9-8). El Barça ha aprofitat el mal dia d’encert del Betis (1/10 en triples i 6 pèrdues al final del primer període) per situar el 37-8 (min 15).

Tot i que Golubovic ha trencat l’ampli parcial (37-10, min 16), el ritme dels de Pesic no ha baixat i han continuat mostrant la seva millor versió, amb la participació de tots els jugadors. De fet, els 57 punts anotats abans del descans (+31, 57-26) s’ha convertit en la màxima anotació ACB de l’equip aquesta temporada.

Una diferència mai abans vista

Camí del rècord, no s’han aturat aquí els cops per al Betis després del descans, que ha seguit veient com el Barça continuava anotant còmodament. Una cistella de Jackson (78-34, min 26) ha completat el ple d’anotació entre els jugadors locals, que no han perdut pistonada: 90-41 en la finalització del tercer quart, 100-43 a falta de vuit minuts i 121-56 de resultat final, la màxima anotació del Barça des de 1988. El +65, a més, es converteix en el rècord absolut de la història de l’ACB.