Delteco GBC – Barça Lassa: Comencen l’any amb bon peu (77-101)

El Barça Lassa ha superat al conjunt basc en el primer partit del 2018 amb una gran actuació de tot l’equip, que ha dominat el matx en tot moment

Bon inici d’any per al Barça Lassa. El primer partit del 2018 per als blaugrana ha finalitzat amb una clara victòria davant el Delteco GBC (77-101) i inicien així l’any amb bon peu. Els culers, que van acabar el 2017 amb dues victòries (contra el Khimki i el Fuenlabrada) continuen la ratxa amb un nou triomf a la Lliga.

El matx ha començat amb un parcial de 5-0 per als locals, però els de Sito Alonso s’han refet ràpidament amb un 0-9. El primer quart ha finalitzat amb un lleuger domini blaugrana (21-24) amb tots dos equips a un bon nivell i amb Hanga sent dels més destacats per als barcelonistes. Al segon quart, però, el Barça Lassa ha estat molt superior i amb Oriola i Koponen molt endollats, els culers han marxat al descans amb un contundent 41-55 per encarrilar el matx.

Domini absolut blaugrana

Ja al tercer quart, els culers han iniciat amb dos grans triples de Navarro i Moerman, controlant a la perfecció el partit. Els locals han intentat ficar-se dins del partit, però el Barça Lassa ha estat molt seriós i sòlid en defensa  per mantenir la distància de +14 al final del tercer període (64-78), una distància que acabaria creixent al quart període.

Al darrer temps, els barcelonistes han tornat a fer gala d’un gran treball ofensiu, que combinat amb una defensa contundent, ha permès als de Sito Alonso acabar guanyant per 24 punts (77-101) amb un magnífic partit de tot l'equip.Finalment, victòria contundent en el primer matx de l'any i d’una setmana amb un total de tres partits, que permet als culers situar-se ja amb 10 victòries a la Lliga.