Brose Bamberg – Barça Lassa: Derrota inoportuna (84-81)

Brose Bamberg – Barça Lassa: Derrota inoportuna (84-81)

Els de Sito Alonso cauen a Núremberg en un partit en què els blaugranes havien començat molt forts, però que els alemanys han sabut remuntar

El Barça Lassa de bàsquet ha perdut davant el Brose Bamberg en la setena jornada de l’Eurolliga (84-81). Els blaugranes que han iniciat el partit de manera espectacular tancant el primer període amb 26 punts d’avantatge (12-38, min 10) han vist com el conjunt alemany treia les seves urpes i ha acabat remuntant el matx.

Inici brillant

I això que el partit havia començat de manera espectacular per als blaugranes. L’eficàcia, especialment, d’homes com Sanders, Hanga, Moerman i Seraphin han fet que el Barça Lassa sortís en tromba a la pista del Brose Bamberg. No donaven cap opció els de Sito Alonso que anotaven sense aturador. Des de sota l’anella estaven molt atents Seraphin i Sanders – 17 punts, màxim anotador del partit- , mentre que des del tir exterior Moerman, però també Hanga tenien el canell ben fi. Atents també en el rebot no permetien els blaugranes que s’apropés el conjunt alemany a l’electrònic i superats els alemanys per l’ofensiva culer deixaven el primer període en un 12-38.

La superioritat abismal blaugrana, però, s’ha vist disminuïda per la reacció del conjunt entrenat per Andrea Trinchieri. Els culers han baixat l’anotació substancialment i el Brose Bamberg ha tret el seu orgull per intentar apropar-se al marcador a través d’homes com Taylor, Mitrovic i Rubit. El primer quart havia estat tan bo pels interessos blaugranes que la baixa anotació d’11 punts del segon quart ha deixat encara una avantatge considerable a favor (37-49, min 20).

Remuntada alemanya

El pas pels vestidors no ha fet canviar la tònica de la segona meitat i el Brose Bamberg ha continuat retallant diferències a l’electrònic. Els triples de Moerman i Hanga i l’eficàcia en els tirs lliures de Sanders i Seraphin feien que el Barça mantingués l’avantatge. Però els alemanys estaven fins i Taylor, Hickman i Wright anotaven des del triple i posaven contra les cordes als blaugranes que veien com el marcador era ajustadíssim. Fins que han aconseguit avançar-se (74-73, min 34). Tot i la insistència per part culer per intentar revertir la situació en el tram final del partit, el cert és que no s’ha pogut superar l’ambició del conjunt local, que empesos pel seu públic, han assolit una remuntada que costa al Barça una derrota a l’Eurolliga inoportuna.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut