Bilbao Basket – Barça Lassa: Creixen sent una piconadora (83-104)

Bilbao Basket – Barça Lassa: Creixen sent una piconadora (83-104)

Els de Sito Alonso tornen a guanyar a la Lliga Endesa amb un triomf incontestable a domicili en què han brillat Seraphin, Heurtel i Hanga i acumulen bones sensacions a les ja agafades davant l’Olympiacos divendres passat

El Barça Lassa de bàsquet ha capgirat la dinàmica de resultats i, després de trencar les cinc derrotes consecutives guanyant divendres passat l’Olympiacos, els blaugranes han tornar a vèncer. Aquest cop, a la pista del Bilbao Basket i amb un resultat aclaparador de 83-104. Liderats per uns inspirats Seraphin –14 punts i 16 de valoració–, Heurtel  –13 punts, 10 assistències i 23 de valoració– i Hanga –15 punts i 14 de valoració–, els de Sito Alonso no han donat opció a un conjunt basc que ha anat sempre a remolc en el marcador. Un equip, el Bilbao Basket, que comptava amb l’exjugador blaugrana Lakovic com a segon tècnic.

Perquè el primer període el Barça ja deixaria clar que les bones sensacions havien tornat a l’equip, que ha  endossat als de Carles Duran un 15-29 (min 10). En els primers 10 minuts de joc els barcelonistes anotaven amb molta facilitant, sobretot a través del canell de Seraphin, molt efectiu sota el taulell. També per mitjà de Hanga i Heurtel, que feien anar de corcó la defensa basca. El base francès ha estat un dels grans protagonistes del partit i ha aconseguit dobles figures amb 13 punts i 10 assistències.

Segona màxima anotació de la temporada

Els bilbaïns han reaccionat a través de Mumbrú, molt encertat de cara a cistella i també atent al rebot, i s’han apropat al marcador tímidament. Però els de Sito Alonso no han abaixat mai la guàrdia i han continuat anotant amb contundència. Era una actuació coral de l’equip blaugrana. Atents al rebot defensiu, especialment Tomic, amb 8, muntaven bons contracops i ràpids per no abaixar l’alta anotació. I és que el Barça estava molt fi des del triple amb un 60% d’encert, amb Navarro, Moerman i Hanga com a màxims anotadors (60-79).  

L’últim quart ha continuat amb la mateixa tònica, amb molta anotació i amb atacs que no esgotaven la possessió per a cap dels dos equips. Per part local, amb pressa per intentar retallar diferències, i per part dels blaugranes, que veien com podien anotar amb facilitat. Al final, triomf important que no ha perillat en cap moment i que serveix als blaugranes per guanyar confiança amb el segon triomf consecutiu i per continuar creixent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut