Barça Lassa – Valencia Basket: Els tornen a superar amb un triomf d’ofici (79-74)

Barça Lassa – Valencia Basket: Els tornen a superar amb un triomf d’ofici (79-74)

Els de Sito Alonso colpegen el conjunt valencià per segona vegada, en menys de 48 hores, després del duel europeu amb un Seraphin i un Sanders espectaculars en atac i defensa

El Barça Lassa de bàsquet ha tornat a superar el València aquest diumenge al Palau Blaugrana. Aquest cop en partit de Lliga (79-74) en un duel en què Seraphin i Sanders han estat els homes més incisius amb 19 i 16 punts respectivament.

Rebia el Barça la visita del Valencia per segona vegada en menys de 48 hores. Després de superar-lo en partit d’Eurolliga de manera clara, els de Sito Alonso afrontaven el matx davant el campió de Lliga amb molta prudència. I és que tot i el triomf contundent de divendres a Europa el cert és que els valencians eren els colíders en la classificació domèstica. Iniciaria el duel erràtic per part dels dos equips i amb poca anotació. Costaria trobar-se còmode a l’hora de construir els atacs i s’imposaven les defenses. Els de Txus Vidorreta mantindrien l’avantatge inicial a través de Tibor Pleiss. Però els blaugranes replicarien mitjançant el canell de Pressey i la insistència de Heurtel (13-16, min 10).

Atents al rebot defensiu

La contundència de Tomic sota el taulell, tan ofensiva com defensivament i també de Seraphin permetien als blaugranes dominar l’electrònic (23-20, min 15). Atents en el rebot defensiu els blaugranes aprofitaven per anotar amb penetracions ràpides executades per Tomic o amb les esmaixades de Seraphin. Replicarien els visitants amb dos dels seus homes més incisius com San Emeterio i Erick Green. Els de Sito Alonso que havien estat erràtics fins al moment des de la línia de tres, han estat encertats en el tram final del segon període a través del canell de Sanders que ha fet pujar l’avantatge abans del descans fins als vuit punts (37-29, min 20).

Després d’un pas pels vestidors agitat per part valenciana que ha estat capaç d’apropar-se a tres punts, Sanders ha tornat a treure el seu repertori. Inspirat en atac l’aler nord-americà ha continuat anotant tant des del triple, com també des de la zona interior, portant de corcoll la defensa dels de Vidorreta (52-44,min 26).

Seraphin i Sanders claus en atac

Un parcial de 6-11 ha fet apropar les aspiracions d’un València que mai s’ha donat per vençut al Palau Blaugrana (58-55, min 30). Heurtel i Koponen des de la zona exterior mantindrien el Barça a set punts de diferència. Però Erick Green i Pleiss estaven molt fins en atac i posarien el partit a màxima tensió (66-64, min 37).

Amb el Palau empenyent els de Sito, Sanders i Seraphin – màxim anotador culer amb 19 punts- han estat els protagonistes del tram final per anar tancant un triomf que, tot i anar gairebé tot el duel per davant, ha costat de tancar. Perquè fins a l’últim instant Green sostenia al València a dins del partit amb la seva anotació des del triple – 24 punts en total-, mentre Sanders replicava des de sota l’anella. Al final, triomf lluitat important d’un Barça Lassa que torna a superar el València al Palau i se situa segon amb set triomfs i dues derrotes a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut