Barça Lassa – Unicaja Màlaga: Derrota en un duel ajustat fins al final (83-90)

Els de Sito Alonso cauen contra el conjunt malagueny en un enfrontament igualat en tot moment i amb alternatives entre els dos conjunts

Final sense fortuna en un matx igualat. El Barça Lassa s’ha vist superat per l’Unicaja Màlaga per 83-90 en un partit amb alternatives entre els dos conjunts i en què els blaugranes no han estat tan encertats en el tram final del matx tot i anar diversos minuts per davant. Heurtel ha estat el màxim anotador blaugrana amb 19 punts.

Inici de partit igualat, amb Moerman anotant des del triple els punts blaugranes que servien per estrenar el marcador. El Barça Lassa ha circulat bé la pilota en atac en aquests primers compassos del matx, però s’ha trobat la resposta d’Unicaja des de la línia de tres punts que servia als malaguenys per respondre les cistelles blaugranes.

Un triple d’Heurtel situava el 16-16 en uns primers minuts de molt encert en ambdues cistelles. A partir de llavors els visitants agafarien el comandament del marcador. Ja en el segon període, una esmaixada de Sanders situava novament als blaugranes per davant en el matx (31-30, min 16).

Tot i l’intercanvi de cistelles constant entre barcelonistes i malaguenys, el Barça Lassa ha sabut mantenir el comandament de l’enfrontament. Vuit punts consecutius d’Heurtel situarien els blaugranes per davant en el marcador (41-35, min 18). Els barcelonistes han marxat amb avantatge en el marcador (45-44).

Igualtat fins als darrers minuts

Els primers minuts del tercer període han mantingut la igualtat entre els dos conjunts, amb avantatge culer, i un encertat Oriola per part blaugrana i Nedovic per als malaguenys (61-56, min 25). Unicaja Màlaga, però, ha capgirat novament el marcador i s’ha mantingut per davant en els darrers minuts de partit amb una diferència al voltant dels cinc punts, tot i que el Barça Lassa ha igualat el marcador en més d’una ocasió.

Les diferències han estat mínimes fins als darrers tres minuts entre els dos conjunts en un duel en què ha reaparegut Vezenkov. Alhora, els dos conjunts han lluït “One Team” enlloc dels seus noms a la samarreta dins la campanya solidària de l’Eurolliga.

En el tram final del matx, el conjunt malagueny ha pogut ampliar les diferències progressivament fins a situar-se 12 punts per sobre en el darrer minut. Al final, la diferència ha estat de set punts (83-90). El divendres a les 20.30 hores a Vitòria contra el Baskonia tindrà lloc el segon duel d’Eurolliga d’aquesta setmana.