Barça Lassa – Kirolbet Baskonia: Forcen el quart partit amb una gran segona meitat (67-65)

Els de Pesic s’imposen al conjunt vitorià en un duel molt igualat i decidit en els darrers segons. El diumenge, a partir de les 18.30 hores, es disputarà el quart partit al Palau

El diumenge el Palau decidirà si el Barça Lassa disputarà un cinquè i definitiu partit de la sèrie de semifinals. El Barça Lassa s’ha imposat al Kirolbet Baskonia (67-65) en un duel molt igualat i en què les diferències en el marcador han estat molt reduïdes. Després d’una segona meitat de bon bàsquet i amb alternatives entre els dos conjunts, els blaugranes s’han endut el triomf final. Ante Tomic ha estat el blaugrana més destacat amb 15 punts i 26 de valoració.

El tercer partit de la sèrie de semifinals ha començat amb el domini blaugrana del primer quart. Tot i això, els homes de Pesic han vist com el Kirolbet Baskonia generava punts des de la línia de triple. Després de 10 minuts igualats, el conjunt basc ha pogut acabar el període per davant en el marcador per la mínima amb un triple de Beaubois (18-19).

El segon quart ha estat marcat per les alternatives, ja que els visitants han arribat a dominar per cinc punts, però els blaugranes han augmentat la intensitat defensiva i l’encert des dels tres punts. Un fet que ha permès al Barça Lassa capgirar el marcador, però la manca d’encert ha permès que Kirolbet Baskonia marxés amb una renta de dos punts al descans (31-33).

Igualtat i intensitat a la segona meitat

La segona meitat ha donat pas a un intercanvi de punts en una gran batalla entre blaugranes i vitorians. Quan els blaugranes patien els minuts més delicats del tercer quart, els homes de Pesic han sabut reaccionar abans de finalitzar el període de la mà d’Adam Hanga. El jugador blaugrana ha liderat al Barça Lassa, repartint assistències i aportant anotació. Un joc que ha permès als blaugranes situar-se per davant (41-43, min 27).

Els blaugranes han iniciat els darrers 10 minuts del matx per davant en el marcador i en l’últim període el Barça Lassa ha desplegat un gran joc ofensiu i defensiu. Amb la intensitat culer els homes de Pesic han forçat el quart partit de la sèrie. El matx ha tingut un final ajustat en què dues recuperacions de Hanga i Heurtel respectivament han permès als blaugranes decidir els darrers minuts del partit (67-65). Aquest diumenge a partir de les 18.30 hores el Barça Lassa buscarà la segona victòria de la sèrie per tal de forçar el cinquè i decisiu matx.