Barça Lassa – Khimki: Victòria de caràcter per acomiadar-se de l’Eurolliga (86-82)

Barça Lassa – Khimki: Victòria de caràcter per acomiadar-se de l’Eurolliga (86-82)

Els homes de Pesic plantegen un partit molt seriós des de l’inici i tanquen la seva participació europea amb un triomf de prestigi

Amb un triomf molt treballat per 86-82 contra el Khimki. D’aquesta manera s’ha acomiadat el Barça Lassa de l’Eurolliga d’aquest curs en un partit novament amb molt encert des del triple, amb 17 triples anotats. Un registre que iguala la segona millor marca blaugrana a la màxima competició europea. A banda de les lesions de Seraphin i Rakim Sanders també han estat baixa Claver, per molèsties en el genoll esquerre, i Marc Garcia, per una lesió en els isquiotibials de la cuixa esquerra. Navarro, amb 17 punts, ha estat al màxim anotador barcelonista.

Gran inici blaugrana des del triple

El Barça Lassa ha començat el matx com va acabar el darrer compromís d’Eurolliga, amb un alt encert des de la línia de triple (11-6, min 4). Un encert inicial que ha donat el primer avantatge als blaugranes i que s’ha augmentat fins als 13 punts al final del primer període (31-18) i amb 6/9 des de la línia de tres punts.

L’alt encert des del triple s’ha mantingut en l’inici del segon període i ha permès al Barça Lassa augmentar la renta fins als 20 punts amb dos triples consecutius de Koponen (45-25, min. 14). Uns minuts de desencert ofensiu blaugrana contrarestat per un parcial de 0-13 favorable al Khimki que han ajustat el marcador (45-38, min. 18), però un triple final de Koponen sobre la botzina ha deixat el 54-45 a l’electrònic al descans.

Marcador ajustat

Els blaugranes han sabut mantenir-se per davant a l’electrònic, tot i la reacció del conjunt rus, amb diferències que no han superat els 10 punts fins al darrer quart. En l’últim període, el Barça Lassa ha sabut retrobar el ritme inicial del partit i ha obtingut una renta de 14 punts (84-70, min. 36). Una renta que els homes de Stevislav Pesic han sabut mantenir per tancar la seva participació a l’Eurolliga 2017/18 amb un triomf per 86-82. El proper duel dels blaugranes serà a la Lliga Endesa aquest diumenge a la pista del Gran Canària (18.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut