Barça Lassa – Divina Seguros Joventut: El derbi es queda a casa (91-79)

Barça Lassa – Divina Seguros Joventut: El derbi es queda a casa (91-79)

Els de Sito Alonso tornen al camí del triomf liderats per Sanders, Hanga i Pau Ribas, decisius des de la línia de tres

El Barça Lassa ha superat aquest diumenge el derbi davant el Divina Seguros Joventut (91-79). Els de Sito Alonso, liderats per Sanders, Hanga i Pau Ribas, amb 16, 13 i 12 punts, respectivament, han liderat el matx amb solvència tot i que la Penya mai s’ha donat per vençuda.

El Barça Lassa afrontava aquest diumenge al Palau Blaugrana el derbi davant el Divina Seguros Joventut. Després de la derrota ajustada a l’Eurolliga davant el Fenerbaçhe i a Andorra en la jornada anterior de la Lliga Endesa, els blaugranes volien tornar al camí del triomf. I ho han fet en un duel que no ha estat gens fàcil. Perquè un derbi sempre és un derbi. I és que, tot i que la Penya ocupa la penúltima plaça de la classificació, el cert és que el partit ha començat igualat. Malgrat tot, el Barça Lassa ha aprofitat el poc encert visitant per començar a assolir el primer avantatge a través del joc interior (13-9, min 10).

Atents al rebot defensiu

Al segon quart, però, els de Sito Alonso han agafat embranzida i han començat a dominar sobre la pista. Pau Ribas, des del triple, feia créixer la distància a l’electrònic. També estava sent clau el rebot, sobretot a través de Moerman, Tomic i Hanga, atents en el rebot defensiu, cosa que ha provocat un parcial blaugrana de 10-0 que ha significat marxar al descans amb un avantatge d’11 punts (40-29, min 20).

Aquest avantatge ha passat factura a la Penya durant gairebé tot el partit. A la represa el matx ha estat molt més igualat, i, encara que el Barça Lassa ha tingut moments en què s’ha escapat a l’electrònic, la Penya ha estat capaç de retallar, però mai ha tingut opció d’atrapar els blaugranes. Kulvietis, Laprovittola, Dimitrijevic i Richard han estat els homes més incisius per part visitant i han sostingut l’equip verd-i-negre.

Inspirats des del triple

Tot i això, els de Sito no es deixaven sorprendre i, tot i que s’apropava la Penya, han tornat a etzibar-li el seu potencial en triples –8 de 14 en total–. Estaven inspirats especialment Pau Ribas, Hanga i Sanders, màxims anotadors del partit amb 14, 15 i 16 punts, respectivament, per aconseguir el màxim avantatge, de +16. Tot i això, la Penya ha retallat diferències considerablement a través d’un gran Laprovittola, màxim anotador de l’enfrontament amb 20 punts.

El triomf no ha perillat i els barcelonistes tornen al camí de la victòria després de dues derrotes consecutives per continuar al tercer lloc de la classificació i agafar confiança per als propers partits. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut