Continua la preparació blaugrana amb les seleccions

Continua la preparació blaugrana amb les seleccions

Els internacionals del Barça Lassa afronten diversos amistosos durant la setmana. A més, Vezenkov jugarà dissabte el tercer partit classificatori per al Mundial 2019

Els internacionals del Barça Lassa continuen la preparació amb les seves seleccions. Aquest dimarts Thomas Heurtel i Kévin Séraphin van disputar l’amistós amb França davant Croàcia, en què els francesos van caure 87-92. Heurtel va anotar 9 punts, va caçar 4 rebots i va repartir 6 assistències (més que qualsevol jugador del matx). Quant a Seraphin, va anotar 8 punts i va recollir 5 rebots (més que cap francès).

Pel que fa als internacionals espanyols, Espanya va vèncer Tunísia per 71-45. Pierre Oriola va ser el segon màxim anotador del partit, amb 11 punts, i va recollir 4 rebots. Juan Carlos Navarro va descansar. El combinat espanyol tornarà a jugar dimecres davant Bèlgica.

D’altra banda, cal recordar que Petteri Koponen està concentrat amb Finlàndia, que juga aquest dimecres un amistós contra Itàlia. Tyrese Rice, amb Montenegro, es veurà les cares divendres amb Grècia en un partit de preparació.

Finalment, la Bulgària de Aleksandar Vezenkov jugarà dissabte el tercer partit classificatori per al Mundial 2019 contra Portugal. Per ara els dos enfrontaments previs s’han saldat amb triomfs dels búlgars davant Portugal i Bielorússia, amb una bona aportació de Vezenkov −13 punts en el primer duel i 15 en el segon. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut