Barça Lassa-Unicaja Màlaga: Reacció insuficient en un final d’infart (73-76)

Els blaugranes no poden mantenir la bona dinàmica a la Lliga i es veuen superats per l’Unicaja al Palau

Tot i la insistència, el Barça Lassa no pot superar l’Unicaja al Palau després d’anar tot al partit a remolc dels andalusos (73-76). Tot i un final d’infart, els culers no aconsegueixen la victòria en un partit on Oriola (17 punts) i Pressey (13 punts) han estat els jugadors més destacats.

El partit ha començat amb possessió blaugrana. Tot i la insistència des de l’inici, els de Sito Alonso s’han vist superats a les primeres jugades per l’Unicaja. La poca fortuna des de la línia de dos per als de Sito Alonso ha comportat un primer parcial favorable als malaguenys, amb els barcelonistes estancats als 4 punts durant força minuts. Els culers han tancat aquest primer període amb l’electrònic reflectint un 6-14.

Els andalusos han gaudit d’una gran ratxa des de la línia de tres amb Nedovic endollat. Per part culer, Hanga i Koponen han estat els jugadors més destacats de la primera meitat del partit, que s’ha tancat amb un 27-46 al marcador a causa de l’alt encert visitant. Per la seva part, el Barça Lassa no es mostrava tan encertat.

Reacció insuficient

Un parcial de 0-6 a la sortida de vestidors feia presagiar la reacció barcelonista, però tot i l’empenta mostrada pels barcelonistes, el joc dels andalusos feia molt difícil poder retallar la diferència entre ambdós conjunts. L’Unicaja ha vist com el Barça Lassa augmentava la intensitat defensiva, però els visitants han seguit ampliant l’avantatge des de la línia de tirs lliures.

Els andalusos han vist com els de Sito Alonso retallaven la distància progressivament en el darrer període, fins arribar a un final d’infart on la mala fortuna no ha permès als culers sumar el quart triomf consecutiva en Lliga. El Barça Lassa encara ara una setmana exigent amb tres partits, dos a l’Eurolliga i un a la Lliga Endesa.